Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Za co mam zase ban????

1 2



bit

Hráč

49
11.3.2021 18:13

Ahoj, já si podal report že mi někdo vykradl auto s podezdřením na nonRP. Proč nonRP? Protože jsou lidi kteří běhaj zkoušej jestli jsou odemknutý auta a pak se dívaj jestli tam něco není (Sám jsem to kdysi dělal v dobách kdy Skimo bylo dead, ale už to nedělám). Určitě tady padlo že musíš mít povolení nebo dohled od admina nebo to natáčet. U toho auta si aspoň mohl nechat lístek že auto bylo RP vykradeno. Dle mého to je taky porušení Common Sence když je na bráně u vily napsáno že je to soukromý pozemek a je i monitorován, protože asi těžko irl vlezeš na nějakej soukromej pozemek a vlezeš do auta. 

Jak píšeš tak situaci moc hrotíš a že se řešíš jen ty, což není absolutně pravda. Díval jsem se za co máš bany a většinou za nonRP. Jestli RP moc nechápeš tak se zeptej Helpera aby ti něco vysvětlil nebo zaučil od toho tady jsou. Radši si ještě jednou přečti pravidla jestli si je četl. Jo a bany se tu nedávaj jen tak na potkání nebo když se na admina někdo špatně podívá. Tohle je jakž takž normální komunita (až na vyjímky) a když se budeš chovat a RPit jak trouba tak máš jednoduše ban. (Admin Jaily a kicky tu už nefungují jestli nevíš)

Tohle bylo jakž takž moje vyjádření a menší rada jak být lepší hráč.

S pozdravem, Pepík The Weeb. :)

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024