Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosim si unban


matos

Hráč

2
12.3.2021 18:02

Zdravim všetkych s admin teamu aj obyčejne hráče. Niekedy 2.2 okolo som dostal v noci ban za bugovanie úteku z vezenia. Samozrejme sa mi to nepodarilo vedla mna bol flyjer a admin hned pod ratajom (neviem niečo na fejmiček tak nejak sry fakt)boli vo vezeni a asi skušali ked to fixli ze či sa to da tak som sa snazil dal som /kliky a cez mreze

alebo /nest id nešlo tak som napsal ze to fixli no a oni no vime pak jsem delal ze to delam ooc a on řek ze to muze len admin gamemaster vedel som o tom ale vtedy ma to nenapadlo prosim vas strašne je mi lúto ze som sa o to snazil aspon viete ze s vezenia sa utiect neda! Da sa len vynikajucim RP. takze vas prosim dajte mi unban alebo mi skratte ban je mi to velmi lúto prečitam si ešte poriadne pravidla tak naschle gamemaster admin team a hráči.

 

 

22.3.2021 15:13

Ahoj,

omlouvám se, že na tvou žádost o UB reaguji až s poměrně dlouhým zpožděním. Ban ti udělil 3. 3. krátce po půlnoci @neznamy#598 za to, že jsi naváděl ostatní hráče k zneužívání bugu, porušoval jsi obecná pravidla RP a vytvářel jsi OOC situaci. Vyčkej, prosím, na Falleaglovo vyjádření. Pravděpodobně tvá žádost o UB zapadla mezi ostatními a bohužel se proto řešení protáhlo.


Powered by LeoSight IFS
LT~22