Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban Devon Saki


Dukkynko

Hráč

7
13.3.2021 01:00, naposledy upraveno 13.3.2021 04:32 uživatelem Dukkynko

 

Ban za neRPnie Injures

Zdravím,  Nabural som sa Z Michaelom Harbelstadt cca v 40 ako som nedobrzdil do zákruty, On rpil narazenie hlavy do okna a že sa okno nerozbilo , ja som Zarpil že som sa oplieskal o volant a že som si narázil lavú ruku ktorá bola na volante a hlavu, Status som si dal, Michael tam dlhšie nič nerpil tak som zarpil že sa okolo seba pozerám atd. Napísal som aj /do predný náraznik, lavé svetlo KO

autu by sa nič vážne nestalo čo by zabranovalo jazde kedže mam zarpné Vyrámovanie mam to aj v popise auta.

maximalne by to schytali plechy a ten naraznik zo svetlom na ktoru stranu to bolo ťuknute 

Po nejakom čase čo som zarpil že sa kukam do speťáka atd. som zarpil že utekám nešiel som ani rýchlo lebo som chcel rpiť to že motor dostal šupu a vynecháva schoval som sa za roh oproti Garage 66 kde som do 15 sekund dostal ban.

Chcel by som týmto poprosiť o unban, na čo si nemyslím že by som niečo porušil . A dobudúcna by som chcel poprosiť admina aby najprv prešetril potom banoval. Ďakujem , Dukky.

logy :

https://leosight.cz/logs/86P5I30Di6

13.3.2021 04:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DnOndra

Hráč

50
13.3.2021 11:54

Ban vypršel, žádost zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23