Jméno (včetně titulů)- David Zakharov
Datum narození - 15.4.1994
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu - Montgomery
Vzdělání -TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Prostějov, s.r.o.
Kurzy / Licence -Řidičský průkaz A,B,C
Telefonní číslo - 333435
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - X
OOC informace
Věk - 17
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - DejviiX#2225
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 4-6
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Teď Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Jmenuju se David,každý mi říkat Dejve,ve hře mám přezdívku DejviiX,Je mi tedy 17 let,jsem z Ústeckého kraje,rád hraju hry už od malička,jako malej jsem hrál GTA San Andreas,Need for speed a jiné hry,MTA jsem objevil tak před 2 rokama ale spíš jsem hrál FiveM,FiveM mě přestalo bavit a já našel server SkimoRP který mě baví a je na uspěšné úrovni,mám nahráno dejme tomu 330h na dvou postavách. nějaké koníčky tak rád hraju fotball jezdím s klukama na kole a stavíme vlastní trail(dráhu na kola),Ale když teď u nás řádí Covid tak jsem spíše doma a Rpím :)
Jméno (včetně titulů)- David Zakharov
Datum narození - 15.4.1994
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu - Montgomery
Vzdělání -TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Prostějov, s.r.o.
Kurzy / Licence -Řidičský průkaz A,B,C
Telefonní číslo - 333435
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - X
OOC informace
Věk - 17
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - DejviiX#2225
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 4-6
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Teď Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Jmenuju se David,každý mi říkat Dejve,ve hře mám přezdívku DejviiX,Je mi tedy 17 let,jsem z Ústeckého kraje,rád hraju hry už od malička,jako malej jsem hrál GTA San Andreas,Need for speed a jiné hry,MTA jsem objevil tak před 2 rokama ale spíš jsem hrál FiveM,FiveM mě přestalo bavit a já našel server SkimoRP který mě baví a je na uspěšné úrovni,mám nahráno dejme tomu 330h na dvou postavách. nějaké koníčky tak rád hraju fotball jezdím s klukama na kole a stavíme vlastní trail(dráhu na kola),Ale když teď u nás řádí Covid tak jsem spíše doma a Rpím :)