Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Bar severka


neznamy#27

Smazaný účet

30
13.3.2021 20:12

Zdravím vás přátelé tady Issac Andreas Walton. Po delší odmlce jsem se vrátil mezi živé a zjistil jsem že bar severka který jsem s láskou a pýchou budoval jako jeden z prvních projektů naší firmy ARGUS chátrá. Rozhodl jsem se že je čas omést pavučiny a zase naši severku pořádně rozjet. Najmu ty z Vás kteří by měli zájem se o severku starat v mé nepřítomnosti. Hledám nové manažery, výčepáky, servírky a v neposlední řadě kuchaře do našich řad.

A protože severka nikdy nebyl zdrojem příjmu naší firmy rozhodl jsem se že veškerý výdělek ze severky zůstane v rukou nových zaměstnanců našeho skvělého podniku.

 

V případě zájmu o práci v našem baru severka nám prosím napiš jednoduchou žádost v tomto vzoru:

Jméno:

Věk:

Pracovní zkušenosti v oboru:

Telefonní číslo:

Podpis:

 

14.3.2021 12:37
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.3.2021 13:20

Jméno: Bill Yaky

Věk: 31.

Pracovní zkušenosti v oboru: Manažér Personalista a v neposlení řadě Delivery

Telefonní číslo: 504534

Podpis: Yakys

Hlásím se na pozici Manažer

youker

Hráč

5
12.4.2021 21:00

Jméno:John Bogdan Sick

Věk:35

Pracovní zkušenosti v oboru: manažer mam vyštudovanu školu stareho švejda v las venturas už som bol manažer v jedne malej firme takže sa chcem hlá sit na pozici manažera

Telefonný číslo:573515

Podpis: Sick

 


Powered by LeoSight IFS
LT~38