Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Non RP


Patryk

Hráč

24
13.3.2021 22:28, naposledy upraveno 13.3.2021 22:32 uživatelem Patryk

Ssup, 

Dohodli s kamarátom, že skúsime šťastie a prepadneme kamion v LV. Po konečnom nájdení vhodného adepta sme začali s prepadávaním. No avšak na blízku bol Michael Falcone ktorý zrazil Marca a následne dostal odomňa PK. Noo a po tomto hráč, ktorého sme okrádali začal zdržovať a písať OOC, že on odmieta rpiť. No tak som si medzitým hodil report a snažil sa pokračovať v RP akcii kým nepríde admin. No daný hrač to aj naďalej odmietal až kým neprišla PSA a po prestrelke sme boli zatknutý.

Video:

 

Noo a na videu je zachytené PK hráča Michael Falcone ktorý sa následne do 5 minút vrátil na miesto PK:

Aaa na koniec tu máme non injuries od pána z A teamu, ktorý po tom ako s Camarom naletí do návesu vínde z auta bez injuries a robí jakoby nic, pričom na to v ten moment poukázal aj ten kamionista:

Video:

          (pri spomalení na 0,5 ide vidieť lepšie náraz camara a návesu)

 

Vďaka za prečítanie a rozhodnutie o potrestaní hráčov nechám na niekom z vyššej moci bb.

 

Schitzu

Hráč

26
14.3.2021 02:10, naposledy upraveno 14.3.2021 02:12 uživatelem Schitzu

Aby sem sa vyjadril k tomu PK Michael_Falcone. Ked sem došiel na miesto IC sem mohel vedet že se neco stalo dúvod sem ti vysvetloval jak. S porušením pravidla sem psal že se omlouvám a následne sem odešel z miesta.... Ked bude problém tak doložím logy. Všecko tam je napísane aj moja omluva a poté sem odešel.... A myslím že RP tvojeho kámoša ked sem ho zrazil nebolo dostačujúce nato že sem ho prejel autem... S pozdravem   _Schitzu_

Holub

Hráč

45
14.3.2021 02:46, naposledy upraveno 14.3.2021 02:48 uživatelem Holub

Tak jo, tohle je lahoda.
Emeth - odmítání RP, nedostatečné injuries. K tomu snad není moc co říct, neboť na videu to jde krásně a jasně vidět (cituji "nebudu rpyt vase hovna kdyz RP neumite"). Dotyčný ještě uvedl, že na jeho straně došlo ke sražení osoby, která poskytnula tento záznam. Bylo by fajn, kdyby zde byl poskytnut za účelem dalšího řešení dané situace (potvrzení desyncu)

Neznámý K3 - nedostatečné injuries. Jako sorry, ale když to do tebe napálí auto, tak asi jen tak nevstaneš a nebudeš pokračovat tam, kde jsi skončil. Sice jste dosáhli rozstřílení Schitzu-a, ale to stále neznamená, že se injuries nemají hrát v dostatečné míře. Pak je tím tuplem kravina, že si tam jen tak běháš a to i přes to, že tě doslova ani ne minutu zpátky sejmulo auto v rychlosti cca 40 kph (spíš víc, je to můj skromný odhad). I cyklista, co mi z boku auta přeletěl přes kapotu měl několik minut problém se dostat zpět do takto pohyblivého stavu.

Co mě zarazilo (pokud nepočítám ten masakr na druhém videu) je to paranormálno, co tam nastalo po srážce a k podivnému sexuálnímu aktu mezi Skylinem a Scanií. Za to s největší pravděpodobností může MTA, možná nějaký desync, kdy si hra s něčím nemohla pomoct.

Ad Schitzu a jeho návrat na místo smrti - zde spíš došlo k nedorozumění, neboť je možné, že chtěl dohrát celou věc tak, aby mohl fungovat v rámci dané RP akce. Zde se to mělo skutečně pořešit mezi oběma stranami a to tak, aby se došlo k řešení. Jenže zde se opět ukazuje systém masek v celé své kráse a v tom, jak omezuje hráče v komunikaci a dořešení RP akcí...

 

 

Patryk

Hráč

24
14.3.2021 11:54, naposledy upraveno 14.3.2021 12:03 uživatelem Patryk

Jako true no s tými nedostatočnými injuries od druhého neznámeho by som súhlasil.
Na videu je vidieť, že som mal trošku šťastie že ma s tým skylinom neprešiel, respektíve to minul fakt o kúsok. Nevidel som dôvod rpiť žiadne inuries keďže ma vozidlo neprešlo. Možno tak rana od spätného zrkadla 😄.

Tiež by som rád videl ten jeho záznam kedže z môjho pohľadu ma to auto minulo fakt o kúsok. 
K tomu vráteniu na miesto PK nemám nič iné len toto , pretože on sa tam nevrátil s cieľom dohrať to predošlé RP, vrátil sa z dôvodu že v nemocnici bola hlásená prestrelka v LV a potom sa tam vrátil. “Postava si nepamatuje příčinu a důvod své smrti. Hráč se nesmí vracet na místo své smrti nebo se mstít” - myslím si že hľadať medzeru v pravidle tým že ťa tam ic zase niekto zavolal je tuff :)

Schitzu

Hráč

26
14.3.2021 13:02

@Patryk mno pokial ide o to pravidlo tak si si pekne orezal logy a neukázal si že sem sa omluvil a na druhém videu je videt že tam niesom ale muj skyline tam stale bol. Takže ked si mi to povedal len som sa ti potom omluvil a odešel ale to že ty si orežeš logy aby boly proti mne je už druhá vec. :)) 

Patryk

Hráč

24
14.3.2021 15:40

Stále si sa vrátil na miesto kde si dostal PK. Neznalost pravidiel je už tvoja vec ;)

26.3.2021 23:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~78