Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Čo som sa dnes naučil/a?


neznamy#2452

Smazaný účet

17
14.3.2021 12:46

Zdravím vás,

Dnes som si v pokoji prechádzal Redditom a narazil som na jednu zaujímavú stránku. Jedná sa o stránku kde ľudia medzi sebou zdieľajú svoje každodenné znalosti. Každý z vás určite vie, že každým dňom sa učíme niečo nové.. Tak neváhajte a podeľte sa s komunitou o vaše znalosti.

O čo presnejšie ide? Na Reddite je dosť známe v poslednej dobe stránka "r/todayilearned" v preklade  "Dnes som sa Naučil" a ľudia tam každý deň pridávajú príspevky o tom čo sa dnes naučili.

Prikladám vám sem obrázok ako by to malo vyzerať.

OurMatthew

Hráč

26
14.3.2021 15:25, naposledy upraveno 14.3.2021 15:52 uživatelem OurMatthew

V roce 1945 Kanaďan Léo Major sám osvobodil nacisty okupované město na území dnešního Nizozemí Zwolle. Německému důstojníkovi řekl, že je město obklíčené  a dal mu na výběr mezi opuštěním města a zajetím. Házením granátů se mu podařilo nasimulovat útok na město a způsobit v Němcích paniku. Také náhodou odhalil a zapálil místní sídlo gestapa. Během noci se mu povedlo zajmout přes 50 německých vojáků, ostatní utekli a Zwolle bylo osvobozeno.  Když ráno vstoupila do města spojenecká vojska, nepadl ani jeden výstřel. 

Zdroj:
https://www.youtube.com/watch?v=eFf1UfVa8Lc

bit

Hráč

49
14.3.2021 20:01

Já se dnes naučil jen to že stahovat přes Epic Games je pain in the fuckin ass.


Powered by LeoSight IFS
LT~35