Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lepší vysílačka


14.3.2021 19:32, naposledy upraveno 14.3.2021 19:34 uživatelem FLYER

Ahoj, mám tady takový menší návrh na takovou malou "zbytečnost"... Tedy zbytečnost to není, jsou lidi kteří by to využili.

Jde o to, že v nynější vysílačce ty 4 kanály některým lidem prostě nestačí. Nevím jak fungují vysílačky v reálu, nevím jestli může být více kanálů na nějaký třeba dražší vysílačce... Zkráceně by mohla být lepší vysílačka, která by měla těch kanálů třeba 8 a byla by dražší... Mohla by to být třeba spešl "Armádní vysílačka" kterou by měli jen členové armády, to už je celkem jedno.

TLDR; Navrhuju aby se přidala lepší vysílačka s více kanály. Buď dražší pro všechny, a nebo jen pro armádu. Nebo obojí?

Sensei

Hráč

27
14.3.2021 19:38

Alebo možnosť vlastniť dve vysielačky s tým, že by sa pozmenil príkaz na /r1-4 a pre druhu vysielačku /rr1-4? :D (to je fuk príkaz vymyslíte), lebo čo mi v reále bráni vlastniť viac vysielačiek s rôznými frekvenciami? Záleži iba od toho, ktorú použijem.

14.3.2021 20:09

Běžná vysílačka v realitě může mít uložených třeba 8 nebo 16 kanálů (uložené frekvence), ale přijímá současně jen z jedné nebo ze dvou frekvencí a na jiné se vždy musí přeladit.

Když jsem na serveru předělával vysílačku, aby místo jednoho kanálu uměla 4 kanály, určitě mě nenapadlo, že by to někomu nestačilo. A i teď se nad tím docela pozastavuju. Pokud je někdo v 8 frakcích, které vyžadují vysílačku, tak to stejně nemůže všechno stíhat.

Co se týče více vysílaček, tak je to sice logické, ale pro hráče pak velice matoucí. Dříve byl problém, že 1 vysílačka = 1 kanál a hráči tak u sebe tahali 3 vysílačky, jenomže nevěděli která je která a to pořadí se jim třeba i s relogem proházelo. Bohužel tohle se bralo podle indexu a ne podle políčka v inventáři.

Nechám tu ten návrh zatím viset a uvidíme, jaké budou další ohlasy.

ice

Hráč

18
15.3.2021 04:05

Ahoj

Mě tento nápad nepřijde uplně dobrý, ale dalo by se s tím pracovat jinak si myslím.

Můj nápad je čistě teoretický a nevím zda by to šlo nebo jestli by to vlastně IC fungovalo !!

Napadlo mě, co kdyby se přidala vysílačka (speciální) jako item čistě pro IZS složky a tak. Lidi by měli stále tu svojí na 4 frekvence a ti co pracují u IZS by měli navíc tu "speciální".

Z mého pohledu jako bývalého "grázla" co rpil ilegal, by to bylo i zajímavější RP, kdyby lidi (samozřejmně s povolením admina) co rpí ilegal mohli nějak získat IZS vysílačku a poslouchat co se kde děje, než vyjedou na nějakou "akci".

Můj nápad sice nepřidá všem více slotů na frekvence, ale uvolní těm co pracují v IZS a podobných útvarech aspoň ten jeden, o který kvůli té práci přicházejí a hodil by se jim.

Cituji @Rataj : "Pokud je někdo v 8 frakcích, které vyžadují vysílačku, tak to stejně nemůže všechno stíhat."

Dle mého by se tímto zlepšilo RP jak PSA a dalších IZS složek tím, že by si dávali většího majzla a dostali by ten pocit, že můžou o něco i reálně přijít a podpořit tím ilegal hráče, když jě někdo unese a nepujde tam o CK. (Ano jde jim o život, ale reálně jim IC kromě CK nebo PK nic nemůžete. Tímto by se podle mě změnil ten stereotyp ilegalu a i pro PSA jedince by to bylo něco nového, zjistit kdo má vysílačku a následně najít.)

Je mi jasné, že by to hodně lidí zneužívalo (proto povolení admina a kdyžtak to banovat), ale osobně hrát ilegal a mít PSA vysílačku nebo jiné IZS složky, tak by se to dalo RPit fakt suprově a na uplně jiné úrovni jak teď.

Thats my point of view and my idea.

Hezké ráno vám přeji

Anxicek


Powered by LeoSight IFS
LT~47