Jméno (včetně titulů)-Jacob Jackson
Datum narození - 3.3.1992
Místo narození - Montgomery, Red county
Místo trvalého pobytu - Los Santos
Vzdělání - Vysoká škola policie San Andreas
Kurzy / Licence - Řidické průkazy tipu: A,B,C
Telefonní číslo - 565269
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - žádná
OOC informace
Věk - 14
Kontakt na Discord ( nepovinné ) -
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Co nejvíce co to půjde (6-8 hodin denně)
Převážně hraju legální/ilegální postavy -Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj, jmenuji se Kuba je mi 14 let v v oblibě mám v poslední době a při koroně hraní her, jinak moc rád chodím ven když se dá, což v dnešní době moc ne. Poslední dobou trávím čas pouze u MTAčka denně se snažím hrát MTA nejvíc aktivně samozřejmě mám i online hodiny. Kromě online hodin musím jít taky něco dělat mimo PC když nic z tohoto nemusím věnuji se jen RPčku na tomto skvělém serveru. Taky rád sportuji, občas si i zaběhám, jo a taky rád papám :), mějte se hezky. Kuba
Jméno (včetně titulů)-Jacob Jackson
Datum narození - 3.3.1992
Místo narození - Montgomery, Red county
Místo trvalého pobytu - Los Santos
Vzdělání - Vysoká škola policie San Andreas
Kurzy / Licence - Řidické průkazy tipu: A,B,C
Telefonní číslo - 565269
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - žádná
OOC informace
Věk - 14
Kontakt na Discord ( nepovinné ) -
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Co nejvíce co to půjde (6-8 hodin denně)
Převážně hraju legální/ilegální postavy -Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj, jmenuji se Kuba je mi 14 let v v oblibě mám v poslední době a při koroně hraní her, jinak moc rád chodím ven když se dá, což v dnešní době moc ne. Poslední dobou trávím čas pouze u MTAčka denně se snažím hrát MTA nejvíc aktivně samozřejmě mám i online hodiny. Kromě online hodin musím jít taky něco dělat mimo PC když nic z tohoto nemusím věnuji se jen RPčku na tomto skvělém serveru. Taky rád sportuji, občas si i zaběhám, jo a taky rád papám :), mějte se hezky. Kuba