Jméno (včetně titulů)- James Smith
Datum narození- 16.4.1998
Místo narození- Brno Česká Republika
Místo trvalého bydliště- Palomino Creek
Vzdělání- Maturitní obor Bezpečnostně právní činnost
Kurzy/Licence- Řidičský průkaz sk.A,B,C, Lodní průkaz a rybářské povolení, Osvědčení ZP
Telefonní číslo- 765640
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici)- žádná
OOC informace
Věk- 18 let
Kontakt na Discord ( nepovinné )- Nemám
Kolik času investujete do hraní postavy u policie- 3-4 hodiny denně
Přavážně hraju legální/ilegální postavy- Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí!)- Jsem Obyčejný kluk z Jihomoravského kraje, který je žákem střední školy Technického oboru, Rád hraju na Skimu a zajimají mě motorky a auta, také i jedno mám :-) , rád se učím novým věcem, dost mě láká práce u PSA , ve starším nejmenovaném serveru jsem byl též ve službách policie a můžu říct že mě to dost bavilo ! :-),Děkuji za zvážení mého zájmu stát se příslušníkem PSA a přeji Hezký den.
Jméno (včetně titulů)- James Smith
Datum narození- 16.4.1998
Místo narození- Brno Česká Republika
Místo trvalého bydliště- Palomino Creek
Vzdělání- Maturitní obor Bezpečnostně právní činnost
Kurzy/Licence- Řidičský průkaz sk.A,B,C, Lodní průkaz a rybářské povolení, Osvědčení ZP
Telefonní číslo- 765640
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici)- žádná
OOC informace
Věk- 18 let
Kontakt na Discord ( nepovinné )- Nemám
Kolik času investujete do hraní postavy u policie- 3-4 hodiny denně
Přavážně hraju legální/ilegální postavy- Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí!)- Jsem Obyčejný kluk z Jihomoravského kraje, který je žákem střední školy Technického oboru, Rád hraju na Skimu a zajimají mě motorky a auta, také i jedno mám :-) , rád se učím novým věcem, dost mě láká práce u PSA , ve starším nejmenovaném serveru jsem byl též ve službách policie a můžu říct že mě to dost bavilo ! :-),Děkuji za zvážení mého zájmu stát se příslušníkem PSA a přeji Hezký den.