Jméno - Maxim Smith
Datum narození - 7.1. 1992
Místo narození - Las Venturas
Místo trvalého pobytu - Palomino Creek
Vzdělání - Středoškolské vzdělání v oboru právní a veřejná zakončenou maturitou.
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz SK. B.
Telefonní číslo - 886511
OOC informace
Věk - 15
Funkční mikrofon - Ano.
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Jelikož to bude moje hl. postava tak postavě věnuji veškerý můj volný čas.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Nejvíce hraji legální postavy..
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Ahojte, jmenuji se Filip je mi 15 let a pocházím z moravskoslezského kraje přesněji z města Ostrava. RP hraji již 3 roky z toho 2 roky na SAMPu a 1 rok na MTA. Na serveru Skimo rpím od uplného začátku otevření a nehodlám se přesouvat na jiný server. Zkušenosti ohledně PD mám, momentálně rpím PDčko na FiveM serveru The Rise Of Reflex.
Jméno - Maxim Smith
Datum narození - 7.1. 1992
Místo narození - Las Venturas
Místo trvalého pobytu - Palomino Creek
Vzdělání - Středoškolské vzdělání v oboru právní a veřejná zakončenou maturitou.
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz SK. B.
Telefonní číslo - 886511
OOC informace
Věk - 15
Funkční mikrofon - Ano.
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Jelikož to bude moje hl. postava tak postavě věnuji veškerý můj volný čas.
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Nejvíce hraji legální postavy..
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Ahojte, jmenuji se Filip je mi 15 let a pocházím z moravskoslezského kraje přesněji z města Ostrava. RP hraji již 3 roky z toho 2 roky na SAMPu a 1 rok na MTA. Na serveru Skimo rpím od uplného začátku otevření a nehodlám se přesouvat na jiný server. Zkušenosti ohledně PD mám, momentálně rpím PDčko na FiveM serveru The Rise Of Reflex.