Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodej/přepis frakce


16.3.2021 20:50, naposledy upraveno 2.6.2021 10:46 uživatelem Rataj

Jelikož se poslední dobou masivně množí požadavky na prodej/přepis frakce a já musím každému zvlášť vysvětlovat, jak to funguje, rozhodl jsem se vám to sem sepsat.

O prodej/přepis frakce žádá současný majitel frakce (nikoliv ten, na koho má být frakce nově přepsána!!) a to prostřednictvím reportu ve hře (nikoliv mě do PM na Discordu, ani do zprávy na FB). Administrátoři úrovně TM+ jsou oprávněni frakci přepsat a rádi Vám ji hned přepíšou (pokud o přepis požádáte správně jak máte a ideálně do reportu rovnou připíšete ID frakce a jméno hráče, na kterého má být frakce přepsána a pokud ten je online, je to otázka 2 minut).

Pokud se Vám nedaří ve hře zastihnout najednou TM+ a hráče, na kterého chcete frakci přepsat, můžete si ještě podat ticket, do kterého napíšete ID frakce a jméno postavy, které chcete frakci předat. Důležité je, aby nový majitel již byl alespoň členem ve frakci.

Jakékoliv jiné způsoby (např. si o přepis požádá někdo, kdo frakci momentálně nevlastní) nás pouze zatěžují a stejně Vám po zjištění, že frakci nevlastníte, ale jste ten, na koho má být údajně přepsána, nevyhovíme.

Kdokoliv může přijít a říct "právě jsem koupil tuhle frakci, napište ji na mě." A ani to, že máte logy nebo smlouvu nám nestačí, prostě si takový report podá osoba, která Vám to chce prodat/přepsat, přes to nejede vlak.

Froxiss

Hráč

11
22.4.2021 21:47

Jak s tím když má majitel permu ? :) Když jsem se zeptal admini byli na mě toxic tak se musím optat zde..

23.4.2021 01:12

Pokud má majitel frakce ban, tak ti ji logicky nemůže prodat ani přenechat.

A i kdyby to mohl, tak by to byl v podstatě metagaming, protože by ti chtěl předat firmu (IC věc) z toho důvodu, že má ban a už nemůže hrát (OOC věc). V tom ti prostě jako AT určitě dopomáhat nebudeme.

Neměl porušovat pravidla, nebo si měl takovéhle věci rozmyslet dříve.


Powered by LeoSight IFS
LT~43