Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Richard Deaton


30.12.2018 22:23, naposledy upraveno 30.12.2018 22:29 uživatelem Rataj

Richard Deaton Richard Deaton

Původ

Richard Deaton se narodil 15. dubna 1984 ve městě Davenport v americkém státě Illinois. Pochází z rodiny právníka Billa Deatona a telefonní spojovatelky Maryann Deaton (za svobodna Balogová). Richard vystudoval právnickou fakultu University of Illinois College of Law ve městě Champaign, kde získal titul Juris Doctor (J.D., u nás JUDr.)

Bratr jeho matky Maryann - Frank Balog byl otcem Ervina a Jamese Baloga. James Balog se později nechal přejmenovat na Joe Deatona, právě podle rodiny tety a strýce. Narozdíl od svého slavného bratrance Joe Deatona žil Richard doposud v ústraní.

Vlastnosti

Richard je inteligentní a vzdělaný člověk, jeho tragické životní zkušenosti ho však poznamenali natolik, že se stal velice necitlivým. Od jakživa je také dosti pragmatický a rád hledá skulinky v zákoně nejen jako právník, ale i jako člověk, který si rád na hraně zákona něco přivydělá.

Práce

Hned po studiu začal pracovat jako právník pro menší právnickou kancelář, nevydělával zde mnoho, ale nabral cenné zkušenosti. V roce 2008 si založil vlastní právnickou kancelář, která mu už začala vynášet nemalé peníze.

Rodina

V roce 2005 se oženil s herečkou Christinou Endres. Měl s ní dceru Daisy a syna Anthonyho. Roku 2009 si společně koupili dům v Jacksonville, kde žili spokojený život. Jeho žena Christina i s jejich šestiletým synem však zemřeli při požáru, který z neznámých příčin vypukl přes noc v jejich domě. Richard stačil zachránit pouze svou třináctiletou dceru Daisy. Přišel tak téměř o všechno, včetně manželky, syna a střechy nad hlavou. Nějakou dobu pobýval i s dcerou u svých rodičů, jeho ztráta ho ale tak zničila, že se i jeho pracovní morálka naprosto vytratila a nebyl schopen takto pokračovat.

Obrázky

Začátky v San Andreas

Richard se v prosinci 2018 pouze se svojí dcerou, menším obnosem peněz a vidinou, že se mu bude dařit lépe přestěhoval do San Andreas. Chtěl na všechno zapomenout a rozloučit se s místy, které mu připomínali jeho ztrátu, rozhodl se začít nový život. Pronajal si menší byt v Commerce a koupil si Volkswagen Corrado G60. Dále se pokusil získat nějaký majetek po jeho zesnulém bratranci Joe Deatonovi, který kdysi vlastnil desítky nemovitostí po San Andreas, to se mu bohužel nepodařilo a tak si nyní musí poradit sám. Richard se nyní snaží jít po stopách svého bratrance, obnovit jeho bývalou firmu a získat jmění a moc, jakou jeho bratranec v tomto státě měl.

Volkswagen Corrado G60

Obnova Deaton Corporation

To be continued..

(( Toto není finální verze, příspěvek mám v plánu postupně doplňovat o další dění odehrané na serveru, ale také i nějaké útržky z minulosti. Dbejte také na fakt, že tyto informace jsou čistě OOC a nelze je užít v IC světě ))


Powered by LeoSight IFS
LT~12