Životopis
Jméno: Nicol
Příjmení: Karman
Datum narození: 24.5.1979
Titul před jménem: MUDr.
Titul za jménem: Ph.D.
Rodinný stav: Svobodná
Pohlaví: Ž
Místo narození: Fakultní nemocnice San Fierro
Místo trvalého pobytu: Las Venturas, 1207
Kontakt: nikol.karman@smail.ic, 441600
Jazyky:
Čeština - C1
Angličtina - C1
Španělština - C1
Vzdělání: Lékařská fakulta Los Santos
Pracovní zkušenosti:
Lékařka na Urgentním příjmu Fakultní nemocnice San Fierro,
Lékařka posádky RLP u Zdravotnické záchranné služby San Andreas
Vlastněné licence: ŘP skup. A,B,C
Motivační dopis
Vážené vedení,
Rozhodla jsem se přihlásit na tuto pozici, abych zajistila stabilní chod místní Zdravotnické záchranné služby, část zdravotníků.
Tato pozice mne velmi zaujala, dříve jsem již vedla týmy zkušených zdravotníků ve fakultní nemocnici San Fierro a toto by pro mne byl opravdu velký přínos v kariérním postupu. Věřím, že na této pozici dokážu bezchybně uplatnit mé zkušenosti, nabrané na minulých pracovištích, stážích dokonce i praxích při vzdělávání,
Pokud bych se stala Vedoucí místních záchranářů, budu dělat vše pro to, aby ZZS měla jeden z nejlepších a nejstabilnějších personálů, kterým se jejich práce bude líbit a bude je naplňovat. Nadále bych projednávala s nynějším vedením kurzy ILS a ALS, kontroly zdravotnických vozů jiných institucí poskytující PNP, školení zdravotníků ZZS, jejich prémie, bonusy tak, aby se zdravotníci cítili jako doma.
Plánů mám doopravdy hodně. Proto při jakékoliv otázce mne neváhejte kontaktovat na vámi vybraném kontaktu v životopise. Ráda se s vámi v budoucnu setkám a projednám novou budoucnost záchranářů.
Nicol Karman
Životopis
Jméno: Nicol
Příjmení: Karman
Datum narození: 24.5.1979
Titul před jménem: MUDr.
Titul za jménem: Ph.D.
Rodinný stav: Svobodná
Pohlaví: Ž
Místo narození: Fakultní nemocnice San Fierro
Místo trvalého pobytu: Las Venturas, 1207
Kontakt: nikol.karman@smail.ic, 441600
Jazyky:
Čeština - C1
Angličtina - C1
Španělština - C1
Vzdělání: Lékařská fakulta Los Santos
Pracovní zkušenosti:
Lékařka na Urgentním příjmu Fakultní nemocnice San Fierro,
Lékařka posádky RLP u Zdravotnické záchranné služby San Andreas
Vlastněné licence: ŘP skup. A,B,C
Motivační dopis
Vážené vedení,
Rozhodla jsem se přihlásit na tuto pozici, abych zajistila stabilní chod místní Zdravotnické záchranné služby, část zdravotníků.
Tato pozice mne velmi zaujala, dříve jsem již vedla týmy zkušených zdravotníků ve fakultní nemocnici San Fierro a toto by pro mne byl opravdu velký přínos v kariérním postupu. Věřím, že na této pozici dokážu bezchybně uplatnit mé zkušenosti, nabrané na minulých pracovištích, stážích dokonce i praxích při vzdělávání,
Pokud bych se stala Vedoucí místních záchranářů, budu dělat vše pro to, aby ZZS měla jeden z nejlepších a nejstabilnějších personálů, kterým se jejich práce bude líbit a bude je naplňovat. Nadále bych projednávala s nynějším vedením kurzy ILS a ALS, kontroly zdravotnických vozů jiných institucí poskytující PNP, školení zdravotníků ZZS, jejich prémie, bonusy tak, aby se zdravotníci cítili jako doma.
Plánů mám doopravdy hodně. Proto při jakékoliv otázce mne neváhejte kontaktovat na vámi vybraném kontaktu v životopise. Ráda se s vámi v budoucnu setkám a projednám novou budoucnost záchranářů.
Nicol Karman