Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NON RP DRIVING


Hubec525

Hráč

4
18.3.2021 00:28

Nakupoval jsem zbraně a v momentě se zamnou rozjela policie. tak jsem začal ujíždět a jak mile proběhl jeden skok na pole přes menší nerovnost tak se na mě hned teleportoval ADMIN, tak jsem neustále ujížděl a skočil do vody a admin mi nahned dal ban bez vysvětlení na den a 12 hodin 

Wantedcz

Hráč

1
18.3.2021 03:00

Menší nerovnost ? Letěl jsi docela dost vzduchem 😀🙂

Maaskoe

Hráč

2
18.3.2021 09:08

Pokud sis četl pravidla, tak je myslím zakázáno skočit jen tak do vody při RP akci. Možná taky proto jsi dostal ten ban. Ale nevím to jistě, bych to musel v pravidlech dohledat. :D 

Jaucuko

Hráč

11
18.3.2021 12:36

No, normálně píšu poměrně dlouhá vyjádření ke "svým unbanům" ale myslím, že tady to potřeba nebude, ale vrhneme se na to.

Psalo se 17.03.2021 a byla středa. Už si nepamatuji přesně čas, ale bylo to těsně po tom, co jsem se naštval na space station protože jsem byl zabugovanej (a poprvé traitor btw, ale to odbíháme, jen si potřebuju vylejt srdce) takže jsem se odpojil o něco dřív než ostatní. Šel jsem na Skimo a řešil jsem asi 1-2 reporty co tam byli, když jsem se připojil. Vyřešil jsem je, ale už jsem neměl úplně náladu si začínat nějaký RP tudíž jsem pouze stál asi 5 metrů nad mořem a čekal než bude potřeba například report.

No, protože už SS skončil a šel jsem s borcem kterej tě naháněl (jeden z nich) na TSko, tak jsme si tam povídali, když se mě zeptal, jestli něco dělám a jestli bych mohl port a já že: "Jop o co jde? "/goto **** ****" "  No a v tu ránu vidím PSA auto jak mu ujíždí tvoje vozidlo (nějakej pickup nepletu-li se). A já že teda ok, zvolil si velice zajímavou cestu která si u mě vysloužila 11 bodů z 10. Podotýkám, že PSA za tebou už nejelo, protože očividně nechtěli ban.

No tak si tam za tebou chviličku letím a sleduji tě, buď sis mě nevšiml nebo ti to bylo jedno a jel sis tam dál. Musím uznat, že tvůj výkon by ti mohl závidět kdejaký Kozorožec horský, protože to co si tam předváděl bylo fakt majestátní.

No sleduju tě a říkám si "OK" a už si připravuji /freeze a v tu ránu si udělal ten akrobatický kousek, rozjel si se a přes jeden vrcholek ses rozhodl udělat tak majestátní skok, že jsem to chvíli sledoval v úžasu mezitím co už jsem si připravoval /pban (technicky v zato jsem si připravoval větu, aby ti někdo dal pban, ale whatever). A aby to nebylo málo skočil si do moře, ale asi se ti zasekli pásy a ještě místo toho aby si vyplaval ses "OMYLEM" utopil a to už mě dostalo na kolena.


Tudíž jako porotce, jsem se ti rozhodl za tvůj akrobatický výkon udělit 36 hodin z 36. Ten výkon byl fakt majestátní, takže hodnocení nemám v plánu měnit.


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024