Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Loacal OOC.

neznamy#1756

Smazaný účet

96
18.3.2021 07:31, naposledy upraveno 18.3.2021 08:27 uživatelem neznamy#1756

Nebudu to rozepisovat... jednoduše navrhuju výhradně pro členy AT následující:

- přidat možnost vypnutí Local OOC po celé mapě.

- přidat možnost zapnutí Local OOC na určitou vzdálenost od pozice člena AT na x metrů pouze za účelem řešením reportu.

Nemá cenu to vysvětlovat, má to mnoho výhod. (Víc IC v rámci DN nebo důležitějších RP akcí, bez nadávek/urážek, včetně spamu atd.)

PS: Ti co nesouhlasí, prosím, uveďte své důvody... jinak, bavilo by vás furt číst urážky, nadávky a nějaké hádky kdo kolik jel, kdo jak naboural, apod?

Kenny15

Hráč

19
18.3.2021 08:21

Jo i ne, protože když člověk neumí RPit injuries, tak to je s ním potom na delší debatu. Já si spíš myslím, že by se hodilo přidat prostě funkci, že by si to vypl nebo zapl samotný hráč, já bych to takto uvítal.

18.3.2021 08:24, odstraněno 18.3.2021 10:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

28
18.3.2021 08:27, naposledy upraveno 18.3.2021 08:28 uživatelem Sensei

1. Možnosť, že by mohol každý hráč napísať iba 5 správ za 5 minút? Samozrejme tieto správy by sa neprenášali, že ak nenapíše 5 sprav teraz a prejde tých 5 min tak zrazu bude mať 10. A TPčka by mali neobmedzený OOC chat. -> každý si rozmyslí čo napíše.

2. Alebo ako som už niekde spomínal, tka na SAMPe to bolo tak že, OOC bol iba pre dôležité situácie, tudiž nebolo možné do toho hneď vypisovať: " tak si idiot už? Neumíš jezdit?!" ale hráči mohli iriešiť iba nezbytné veci. Banovalo sa za to-> Zneužití OOC chatu. 

-(1tka je možno bullshit no možno to stojí za premyslenie.)

18.3.2021 08:30

Docela bych podpořil návrh Kennyho.

Report sice jde dát, ale člověku to kolikrát veme to RPčko na které se například těší či je to prostě RP po nějaké době. Kdybych to vzal z mé strany tak se hodinu nic neděje a najednou bum a nestíhá se.

Každopádně návrh s vypnutím LOOC je fajn.

Kenny15

Hráč

19
18.3.2021 09:34

To už rovnou můžeme přidat voice chat :DDD sranda. Člověk občas musí vynaložit úsilí, aby řekl danému hráči, aby si dal ten správný status, pošlu vám sem jednu perlu. Třeba tohle: 

To potom to můžu jít odpojit, vzít si flašku kapitána a jít se koukat na fotbal. Prostě ten LOOC je tu od toho aby sis vyjasnil nějaké věci, ale jak už jsem psal, prostě přidat funkci, aby si LOOC vypl samotný hráč. Nezatahoval bych do toho celý server....change my mind.

Zdenek

Hráč

21
18.3.2021 10:34

Dobré ráno, přátelé 

Rozhodně nesouhlasím, aby se vypl OOC chat po celé mapě. Má to velmi jednoduché odůvodnění, každý občas potřebujeme dovysvětlit nějaké slovo, které nevíme jak si vyložit, každý napíšeme někdy nějakou gramatickou hrubku za kterou se stydíme tak jí chceme co nejrychleji opravit a to stejné , když mi vypadne ve slově jedno písmenko, tak do OOC se také hned opravuji a dopisuji jej. Udáváním příkladů bych mohl pokračovat dále a dále a tato zpráva by byla jen o příkladech. 

Pokud vypnout OOC chat, tak navrhuji jako to bylo na nejmenovaném serveru, pod který spadal tento portál. Možnost vypnout OOC chat na nějakou oblast. Tudíž kupříkladu Dilimore, holt oblast bude na chvíli bez OOC chatu, ale na těch 15-20 se bez toho každý obejde. 

Já bych jen chtěl vyzdvihnout tvou větu, začátek citace Když člověk neumí RPit injuries, tak od toho je právě ten report, člen AT nebo helper poradí konec citace. Pokud mi někdo u DN bude RPit špatná inju, tak bych ho přes OOC chat upozornil ( upozornění mi teda hned hráč schválil a uznal, že je to nedostatečné, takže hned podávat report je hloupost ), pokud celou RP akci bude Rpit špatná inju, tak si podám report což je samozřejmě chvályhodné, ale nebudeme si nic nalhávat, ten report bude přijat za 5 minut nebo za dvě hodiny. Prostě je tomu tak. 

Návrh, že by si vypl každý hráč OOC, jen to ne, prosím. To by dopadlo

Pokud vypnout OOC chat, tak se inspirovat tím, co měl zmiňovaný server. 

Mějte se fanfárově.