Jméno (včetně titulů)- Ing. James Hopkins
Datum narození – 1.1.2000
Místo narození – Olomouc, Česká Republika
Místo trvalého pobytu – Mongomery; Ubytovna
Vzdělání - Střední škola ekonomická v Olomouci
Kurzy / Licence - Řidičské průkazy A, B, C ; lodní průkaz. Kurz kondičního trenéra a Kurz první pomoci
Telefonní číslo – 812 003
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - Žádná
OOC informace
Věk - 13
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - UjoBochnik#5575
Kolik času investujete do hraní postavy u policie – 3-6 hodin denně
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Ilegální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj jmenuji se Filip, pocházím a bydlím v Olomouckého kraji. Chodím do 8 třídy základní školy. Rád hraju počítačové hry(hlavně MTA), občas si s kamarády zahraji fotbal ale jinak moc nesportuji. Mezi mé zájmy patří: Vaření, Hraní na Počítači, atd. MTA hraji už poměrně dlouho pro někoho krátkou dobu (na mojí hlavní postavě mám nahráno okolo 400 hodin. Takže už mám nějaké zkušenosti) ale za tu dobu jsem se naučil dobře RPit. A už od začátku jsem se vzhlédl v práci u PSA.. Ve volném čase se rád koukám na filmy, hraji MTA a vařím. Doufám, že nejste „zkorumpovaní“ *smích* a nepřikloníte se k nesouhlasu s mojí přihláškou jenom kvůli mému věku. Tohle je vše o mě a mojí přihlášce. Doufám že jsem to vše dobře sepsal. Děkuji za věnování vaši pozornosti, a přeji pěkný zbytek dne.
Jméno (včetně titulů)- Ing. James Hopkins
Datum narození – 1.1.2000
Místo narození – Olomouc, Česká Republika
Místo trvalého pobytu – Mongomery; Ubytovna
Vzdělání - Střední škola ekonomická v Olomouci
Kurzy / Licence - Řidičské průkazy A, B, C ; lodní průkaz. Kurz kondičního trenéra a Kurz první pomoci
Telefonní číslo – 812 003
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - Žádná
OOC informace
Věk - 13
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - UjoBochnik#5575
Kolik času investujete do hraní postavy u policie – 3-6 hodin denně
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Ilegální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj jmenuji se Filip, pocházím a bydlím v Olomouckého kraji. Chodím do 8 třídy základní školy. Rád hraju počítačové hry(hlavně MTA), občas si s kamarády zahraji fotbal ale jinak moc nesportuji. Mezi mé zájmy patří: Vaření, Hraní na Počítači, atd. MTA hraji už poměrně dlouho pro někoho krátkou dobu (na mojí hlavní postavě mám nahráno okolo 400 hodin. Takže už mám nějaké zkušenosti) ale za tu dobu jsem se naučil dobře RPit. A už od začátku jsem se vzhlédl v práci u PSA.. Ve volném čase se rád koukám na filmy, hraji MTA a vařím. Doufám, že nejste „zkorumpovaní“ *smích* a nepřikloníte se k nesouhlasu s mojí přihláškou jenom kvůli mému věku. Tohle je vše o mě a mojí přihlášce. Doufám že jsem to vše dobře sepsal. Děkuji za věnování vaši pozornosti, a přeji pěkný zbytek dne.