Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak si tohle admin team muže dovolit?!


frajerhonza

Hráč

1
18.3.2021 19:20

Jak je možné že čekám na spawn auta již den a pul? Při včerejším čekání v řadě na spawn mého auta mi administrátor místo pomoci dal ban za nonrp injuries? Pouze jsem kolem něj čekal na spawn po 2 HODINÁCH v queue. Dnes jsem lognul report a již čekám další hodinu? Jak má byt váš server zabavný když čekám na auto skoro 5 hodin na jednom místě bez žádné pomoci administrátoru? :D 

Zeintar

Hráč

49
18.3.2021 19:48

Administrátoři nejsou roboti a je jich prostě málo. Věř mi, administrátoři mají už takhle plné ruce práce. Přijdou na server, několik hodin řeší reporty a odpojují se - naštvaní, právě kvůli lidem jako jsi ty, kteří si neváží jejich práce. Příště zkus v tom reportu mile poprosit a né být arogantní, soudě z tvého jednání. 

 

frajerhonza

Hráč

1
18.3.2021 19:55

Jsem arogantní až ted ne v reportech. Promin chci lidem nabídnout server nejlepe tak aby hráč zustal u nás a nepřešel ke konkurenci to jako mám hodiny čekat než mi respawnou auto protože jsem kvuli nim o ně přišel? :D 

18.3.2021 20:26
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jaucuko

Hráč

11
18.3.2021 20:42

Spíš by mě zajímalo znění toho reportu, je možné, že jednoduše na ten report nemáme práva. Proto bych rád věděl co tam přesně píšeš.

18.3.2021 20:46

Mě se nějak nechce věřit tomu, že bys tak dlouho čekal na takový report. Co přesně myslíš tím spawnem vozidla? Jedná se o respawn? Ono pravděpodobně, pokud report vyzní tak, že ho mohou vyřešit jen ty nejvyšší hodnosti v AT, tak jej ty nižší hodnosti odignorují. Respawn auta může v AT kde kdo a je to otázka minuty, takové reporty odsýpají rychle a obvykle se na ně dlouho nečeká, proto mě to tak udivuje. Pokud jsi tam napsal spawn, mohlo to vyznít jako, že žádáš o givnutí auta (což je neplatný report), nebo o vytvoření nějakého speciálu (které v současnou chvíli řeší jenom Falleagle a ještě k tomu ne přes reporty), takže jsi tím reportem třeba mohl zmátnout a nikdo ho nevzal, protože to zdánlivě nemohli vyřešit.

Holub

Hráč

45
19.3.2021 15:48, naposledy upraveno 19.3.2021 15:50 uživatelem Holub

Taky se do této diskuze zapojím.
Reporty a jejich délka se v případě mých reportů řadí do dvou kategorií.
První z nich je kategorie, kterou můžou řešit GM a níže. Tyhle reporty většinou čekají pár minut maximálně (většinou, ovšem jsou případy, kdy se i na hloupé povolení k vykradení frakčního auta čekalo hodinu a půl) a to proto, že lidé na těchto pozicích ty reporty berou vážně co se týče své aktivity.
Druhá je kategorie, kterou můžou řešit GA a výše. Zde už to bývá s reporty horší, neboť těch lidí je málo a i když jsou v duty, tak buďto řeší něco jiného, nebo v té duty jednoduše prostě jsou. Zatím se držím průměru přes hodinu čekání, rekord je něco okolo třech čtyř hodin i přesto, že během daného reportu byli na serveru alespoň dva členové AT, kteří ho mohli vytvořit a to za poměrně krátkou dobu.

Stejně tak mě překvapilo, že v případě některých nahlášení hráčů fungovalo něco na principu protekce, že i když byl hráč nahlášen po dobu dvou hodin, tak se stále nic nedělo. A za posledních pár dní i jistý Trial Game Master, který si neodvedl za unique handling ani korunu a dostal ho i přesto, že se ani oficiálně nedělají. O tom, jaký to byl overkill nemluvě. Sice tím odbíhám od tématu, ale nejsem ani první, ani poslední, komu tato situace znechutila hraní na serveru natolik, že jsem uvažoval o ukončení hraní na Skimo RP.

Upřímně se nedivím, že kolikrát hráči řeší řešení některých reportů oklikou (jako já smazání záznamu z autokamery, pač jsem přes hodinu čekal na povolení k ukradení autokamery...), pač při stávájící situaci se to ani jinak řešit, mírně řečeno, nedá, nebo dá velice obtížně.

19.3.2021 16:58

@Holub Od toho pak slouží stížnosti, těžko takové situace vyřešíme (pokud to co říkáš, je pravda), aniž bychom o tom věděli. Porušení pravidel i ze strany adminů (stejně jako porušení kodexu) se hodí hlásit, tím nám můžete pomoci udržet kvalitu v AT.

bachadrak

Hráč

4
20.3.2021 19:39

mam to uplně stejně ... včera sem čekla od odpoledne do večera než mi admin přijme report a spawne auto. 

(jednalo se o situaci kdy mi ho HZS vytahlo a já jsem musel počkat na admina ...)

20.3.2021 21:39, naposledy upraveno 20.3.2021 21:40 uživatelem Rataj

Je to prosté, nepište do reportů, že chcete "spawn auta," ale "respawn," ideálně v případě, že je auto ve vodě, tam vyloženě napište, že žádáte o respawn, protože máte auto ve vodě. Nebo, že žádáte o vytažení/portnutí z vody a hasiči to již zaRPili. V každém případě, čím přesněji popíšete situaci, tím spíše si budou níže postavení členové AT (kterých je nejvíce) jistí, že mohou problém vyřešit (mají na něj pravomoce) a report přijmou. Na výše postavené členy AT se obvykle čeká déle, jelikož mají na práci spoustu dalších věcí. A správně zvolenou kategorii reportu snad zmiňovat nemusím.


Powered by LeoSight IFS
LT~99