Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stažnosť na člena PSA

AdamZahorsky

Hráč

21
19.3.2021 14:09, naposledy upraveno 19.3.2021 14:52 uživatelem AdamZahorsky

Sťažnosť bola vyriešená na stanici!

Vaše jméno - Adam Zahrosky

Telefonní číslo - 820763

Email - adam.zahrosky@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 010

Důvod stížnosti: Išiel som autom asi 80Km/h cez dedinu tak ma zastavili policajti zastal som podal som policajtovi doklady ako je občiansky a vodičský B. Išiel do auta preveriť doklady a do megafónu povedal že mam vystúpiť a otočiť sa čelom k autu. Tak som tak spravil keď sa pýtam z akého dôvodu povedal mi že nemám licenciu B. Tak ma zobrali do väzby na 30 minút a dostal som pokutu 10K kč. Na moju obranu vodičské preukazy mám spravene všetky a tvrdím že som bol zobratý neprávom. 

Důkazní materiál - Fotku alebo video zo zastavenia nemám, nečakal som že pri bežnom zastavení o prekročení rýchlosti ma zoberú do väzenia. Ale prikladám moje stats neviem či to niečomu pomôže. Ale mám aj tam ukázane že mám vodičský preukaz typu B.

19.3.2021 14:35

Vážený pane Zahrosky, (@AdamZahorsky)

Prílohu ktorú ste poslali považujeme za neplatnú. Pri zastavení sme si lustrovali Vašu osobu v policajnej databázy a zistili sme, že nieste vlastníkom žiadneho ŘP.  Prikladám fotku policajnej databázy.

S pozdravom
por. Batroyi
oddelenie interného vyšetrovania vzťahu s verejnosťou