Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mount & Blade: Warband

neznamy#27

Smazaný účet

30
1.2.2019 23:07

Zdravím všechny fanoušky hry Mount & Blade: Warband

Tímto vláknem bych chtěl udělat takovej menší průzkum kolik lidí na portále Leosight vlastní tuto úžasnou hru a také jaké s hrou máte zkušenosti. Do komentáře pod vlákno prosím napište názor na tuto hru a počet odehraných hodin a také nějaké dodatky co se týče samotného hraní například co preferujete jestli přidání se k nějakému království či bojovat za vlastní království a tak dále.

Na hře mám nahráno něco přes 400 hodin + nepočítám hodiny které sem nahrál v době kdy jsem hru neměl koupenou Mezi mé oblíbené království patří jednoznačně swádské které vede Král Harlaus Mezí mé oblíbené módy patří Persistent Kingdoms který se zaměřuje na roleplay/rpg (Multiplayer)

Rozhodně se nebojte investovat do této hry protože je to zábava na troufám si říct i tisíce hodin a pokud vás omrzí samotný Warband není problém si dokoupit některý z další modulů jako je Napoleonic Wars který se stále hraje ve velkém počtu jedná se o masivně multiplayerní mód do této hry. A pokud dál investovat nechcete tak jsou stovky a stovky módů které si lze stáhnout zdarma přes workshop.

Cena samotné hry se pohybuje okolo 20 €

2.2.2019 00:38
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

acaBeNendohzoR

Hráč

71
2.2.2019 14:20

hra je to opavdu skvélá, přiznám se mám ji cracknutou, abych tě naštval můj herní cíl v každé hře co zapnu je zlikvidovat swádské království

JazeX

Hráč

71
7.2.2019 04:50, naposledy upraveno 7.2.2019 04:52 uživatelem JazeX

M&B Warband patří do knihovny, stejně jako do srdíčka♥

Swádi jsou OP, její rytíři jsou totálně rekt pro všechny jednotky na poli, dostanou rekt jen v případě dobývání hradu/města narvanýho ostrostřelci od Rhodoků. Ale kdo ne, že? 🤷‍♂️

7.2.2019 05:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

bit

Hráč

54
10.2.2019 10:16

Sice hru navlastním, ale já ji miluju! Hru jsem poznal u Sterakdaryho a nikdy jsem neplnil úkoly protože já jsem takovej že u her typu Fallout nebo Gothic3 prostě nevím co dělat :D :D :D Jinak ta hra je super!