Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Porsche 911 GT3 RS

Uwax

Hráč

37
22.3.2021 11:19, naposledy upraveno 22.3.2021 11:20 uživatelem Uwax

Myslim si že porsche 911 GT3 rs není špatné auto a bylo by docela cool mít tam nové porsche protože aut nikdy není dost! 

PRIKLADÁM SOUBOR

---Porsche 911 GT3 rs---

----------------------------------------------------------------FOTKY-----------------------------------------------------------

koblst

Hráč

32
22.3.2021 11:49

Podľa mňa by sa toto auto porsche 911 GT3 rs nehodilo do Red County..  sám keď sa pozreš na to auto a na miesto kde RPíme tak to nedáva dokopy. :)

S pozdravom Koblík. <3

Holub

Hráč

51
22.3.2021 11:57

Smysl nedává to, kolik je JDM aut na serveru. Change my mind.

Radeckoo

Hráč

4
26.3.2021 10:24

Podle mě by jste měli přestat ke každému návrhu ohledně nových aut psát komentář typu na vesnici se nehodí. Je to ta největší blbost kterou jsem kdy slyšel. Za 1. z toho důvodu že na serveru jezdí auta typu Gallardo, R8 a continental GT, tak nevidím důvod proč by se nemohlo přidat Porsche ale nejenom to ze stejného důvodu údajně není vhodné ani Nissan GTR r35 což mi přijde jako blbost. sám bydlím na vesnici a GTRo tu není nic neobvyklého. A za 2. to že se rpí hlavně v BB, MNTGMR a PLMN CRK neznamená že nikam jinam nikdo nejezdí, koukněte například na to kolik  firem sídlí např. v LV nebo LS. pak jsou tu taky auta jako S500 a kdybych měl porovnat pravděpodobnost jestli na vesnici potkám S500 nebo GTR tak si myslím že se není o čem bavit. takže za mě určitě super nápad přidat GT3. a zamyslete se prosím nad tím co píšete díky.

Holub

Hráč

51
27.3.2021 12:09

No jako ne tak rychle - znal jsem člověka, co bydlel na vesnici a vlastnil tehdy nové SL, Continental GT a X5. Takoví lidi existují, ale není jich moc. Minimálně ne v rámci jedné vesnice.

Ad Porsche - kdyby to byla normální 911, nebo Turbo, tak bych řekl něco jiného. Na GT3 se mi nelíbí to lešení vzadu, navíc ten model sám o sobě je meh. 

Radeckoo

Hráč

4
27.3.2021 12:29

Narážel jsem tim na všechny tyhle komentáře u návrhu třeba i na jiná auta. Sám jsem podal návrh o přidání r35 a dostalo se mi odpovědi ze se na vesnici nehodí. To mi nepřijde úplně jako dostačující důvod proč ho nepřidat, navic GTRo neni nijak neobvyklé auto. Cena se pohybuje okolo 2mega ale da se koupit i za 900tisic a tim se z něj stává dost dostupný auto. Vzhledem k tomu ze jako jedinej rozumnej důvod proč by se to auto nehodilo na vesnici mě napadá jedině stav silnice a vzhledem k tomu ze se jedná o né malou vesnici v Americe tak si myslím ze to nebude úplně problém.