Ahoj, tu máš menšie vysvetlenie sám nemám stanicu ani som nevyrábal ale čo som sa dozvedel za čas čo tu hrajem.
- Zakúpiť item ze schopu Výrobní stanice - 500 k (MOMENTÁLNE NEDOSTUPNÁ)
Link: leosight.cz/shop
- Následne musiš mať nejaký interier.
Stačí mala garáž
- F2 - report a admin ti to všetko nastaví - poprípade z informuje ako to bude z položenim výrobnej stanice.
- K výrobe zbrani alebo niečoho potrebuješ plán + suroviny.
Plán- zakúpiť (OC BB) , Suroviny- naťažiť (Doly LV poprípade aj iné)
- Samotná výroba trvá niekoľko minút.
- Takáto výrobňa ma dobrú IC hodnotu, taktiež ale nevýhodu ak to zisti PSA že ju máš.
Odporúčam ti si to skorej všetko vyskúšať u niekoho kto to už ma nejakú dobu. Až potom zakúpiť vlastnú.
Ak by si mal ešte nejaké otázky píš, poprípade využi príkaz "/hc" priamo v hre, určite ti niekto pomôže.
Príjemný zvyšok dňa.
Ahoj, tu máš menšie vysvetlenie sám nemám stanicu ani som nevyrábal ale čo som sa dozvedel za čas čo tu hrajem.
- Zakúpiť item ze schopu Výrobní stanice - 500 k (MOMENTÁLNE NEDOSTUPNÁ)
Link: leosight.cz/shop
- Následne musiš mať nejaký interier.
Stačí mala garáž
- F2 - report a admin ti to všetko nastaví - poprípade z informuje ako to bude z položenim výrobnej stanice.
- K výrobe zbrani alebo niečoho potrebuješ plán + suroviny.
Plán- zakúpiť (OC BB) , Suroviny- naťažiť (Doly LV poprípade aj iné)
- Samotná výroba trvá niekoľko minút.
- Takáto výrobňa ma dobrú IC hodnotu, taktiež ale nevýhodu ak to zisti PSA že ju máš.
Odporúčam ti si to skorej všetko vyskúšať u niekoho kto to už ma nejakú dobu. Až potom zakúpiť vlastnú.
Ak by si mal ešte nejaké otázky píš, poprípade využi príkaz "/hc" priamo v hre, určite ti niekto pomôže.
Príjemný zvyšok dňa.