Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban

WOXOFF

Hráč

4
23.3.2021 22:04

Poprosim Viktoria_White o vysvetlenie mojo banu za Chicken running (co to vôbec je?) Non RP (co sem neRpil) a Fear (co som spravil).

Poprosim aby som necakal 20h :)

23.3.2021 22:12, odstraněno 23.3.2021 22:15 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

WOXOFF

Hráč

4
23.3.2021 22:26

Ja som sa z kamiónu bežal skryť za most to je všetko (myslím že ide o ten prepad) Potom on sám povedal že to jeho komplicovi spadlo že mám čakať.Ja som medzi tým za RP il že mu cez okno dávam päsťou a vyťahujem ho z auta po následnom otvorení dverí

On potom svojvoľne vystúpi a začne po mne strielať. Bez odpovede na /do

23.3.2021 22:30
23.3.2021 23:07, odstraněno 23.3.2021 23:08 uživatelem

WOXOFF

Hráč

4
23.3.2021 23:09

A ešte čo je non rp frear? A nie sú náhodou emoji pocity a reakcie postavy? ( :D-se zasmal, :(-se zamračil)?

acaBeNendohzoR

Hráč

71
23.3.2021 23:18

Ahoj, ano když do běžné mluvy dáš :D tak se to změní na /me, to ovšem neplatí o TC (trucker chatu) kde tvá komunikace vypadala jak posílání textovek kamarádům. Je nutné dodržovat nějakou úroveň a né poslat 3x za sebou :D do ic chatu, nehledě na to že nebudeš mačkat tlačítko jen pro to aby ses zasmál. Vzhledem k tvé historii jsem se přiklonil k delšímu trestu, zřejmě to rp nebereš vážně, fakt že ani enznáš některá pravidla je smutný a mě to mrzí. Pokus se trochu poučit a hrát rp když sme na tom rp serveru, žádost zamítám.

Mattoriix

Hráč

16
24.3.2021 00:04

Když jak píšeš, že tomu člověku to spadlo tak za mě by jsi se pořád měl chovat jako že tam jsou dva. 

+ Nevím proč jsi běžel s melee zbraní proti člověku který má tier 2 zbraň. + vypadal jsi při tom jak Max Payne. (viz. Chicken running)

Uznávám, že ta RP akce se zvrhla do takové blbosti čím byla. Tato RP Akce byla zhlédnuta a uznána jako neplatná členem AT. 

Kdybys měl nějaké připomínky můžeš mě kontaktovat na Discordu.

Jaucuko

Hráč

11
6.4.2021 18:44

Ahoj WOXOFFE

Ban ti už vypršel, tudíž zamykám ;)