Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Jeffrey Scott


neznamy#4668

Smazaný účet

1
24.3.2021 01:07

Kde začít...
...tady tenhle příběh bude pojednávat o jednom maďarském kloučkovi s herním jménem Jeffrey Scott.

Představil bych Vám ho asi jako nejarogantnějšího hráče na celém serveru.
Tady tenhle omyl přírody, se očividně stal policistou, protože je to jeho jediná možnost, jak mít v jeho ubohém životě, alespoň nějakou moc.
Chápu, že šikanované děti si potom nesou následky, ale myslím si, že by je tady náš Jeffrík neměl přenášet do onoho virtuálního světa.
Nejen, že tohle stvoření nehraje podle pravidel, o kterých se sám snaží poučovat, ale navíc neuvěřitelně leze do análního otvoru členům AT, kteří ho následně velmi zvýhodňují oproti ostatním hráčům, což mi samozřejmě nepřipadá vůči ostatním férové.

Pokud se mi zdá, tak pravidla jsou tu od toho, aby je dodržovali všichni a ne jen "obyčejní hráči". Nespočítal bych na prstech rukou, kolikrát jsem viděl jak pan vlezdoprdelka porušil některá z pravidel serveru. Takové pro něj běžné věci, jako být AFK na veřejnosti, nonRP řízení, nonRP zranění, nadávky a urážení v OOC. 
Také jsem měl tu čest vidět, jak pan velemistr vstal z mrtvých a přežil dopravní nehodu, ve které by podle slov jeho kolegy, mělo dojít k CK.
Ale přece by si AT nenechal tenhle poklad umřít, nemám pravdu? 

Jakmile se vyskytne nějaký problém, ve kterém figuruje naše celebrita a nějaká jeho spřízněná duše z AT, stává se z Jeffríka cukrová vata. Za svůj dlouholetý život, jsem ještě nespatřil nic sladšího, než způsob jakým se cukrová vata vyjadřuje.
Myslel jsem si, že AT by se měl skládat pouze z rozumných lidí, kteří by bez ohledu na osoby, měli jednat podle daných pravidel, které mají hlídat.
Ale očividně tady je to jinak...

...chápu, že každý má rád uspokojování, je to přirozené. A tady Jeffrey, tak ten je na to specialista, ten Vám to ego vyhoní tak, jako žádný jiný. Jenže by jste při tom honění mohli myslet na to, že být AT je v podstatě vaše práce a k práci byste měli přistupovat zodpovědně a s maximální profesionalitou a ne zvýhodňovat jednotlivé hráče, podle toho jak vám vyhonili. ego.

Tady tahle "stížnost" má hlavně pojednávat o korupci mezi hráči, kteří ve hře mají nějakou pravomoc. A je jedno jestli jenom dát někoho do vězení, nebo přímo zabanovat, výsledek je ve své podstatě stejný.

Jsem zhnusen tímhle chováním a myslím si, že nebudu jediný, koho takovéto jednání odrazuje od hraní.
Člověk si jde ke hře odpočinou od reálného života a ne se stresovat nad nějakou maďarskou opicí s IQ pod bodem mrazu.

Jako třešničku na dortu, jsem si pro Vás připravil malou ochutnávku toho, jak Jeffrey pochlebuje jednomu z členů AT, že se domluvili OOC o věci v IC. Což je pokud vím, také zakázáno, ne?

Awoo udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.6 a č.7
24.3.2021 01:13

Som rad že má urážaš len za to že som Slovák. Som rad že si nevieš dať veci do kopy. To čo si dnes predviedol bol extrém. A k tomu screenu, tam išlo o to že mi Lexikonn písal PM a keď som mu chcel odpísať mal ho vypnuté. Preto som zo srandy napísal že “ Som rad ze sa vieme dohovoriť .” Ani som to nečítal celé lebo po prvej vete som pochopil že jednáš len v afekte a nervov za to že si dostal ban alebo ti dakto doma nedal najesť. Poviem ti len to že IC sa snažím byt s každým za dobre a nikomu nerobím naschval, teda pokial to neni fakt extrémny prípad kde sa milý proste byt neda. Dúfam že sa z toho vyspiš a ráno si dáš raňajky . Lebo dnes si ich asi nemal.

Hubec525

Hráč

4
24.3.2021 01:18

Nevymlouvej se tady na to že jsi psal něco ze srandy již několik hráčů si na tebe stěžuje a ne nesnažíš se být s každým za dobře snažíš se být za dobře s AT protože už nevíš jak moc by jsi jim hluboko do pr.... vlézl ;)

24.3.2021 01:21, odstraněno 24.3.2021 03:25 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Awoo udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.6
24.3.2021 01:23

Radšej budem s dakym za dobre ako sa chovať arogantne ako ty. Radšej pošli cely log aby všetci videli ako si sa k nemu a k nám s Johnom choval. To že pošleš kúsok screenu ktorá absolútne nemá zmysel v celom dianí je dosť chabé. Prečítaj si ten log prosím celý a uvedom si ako sa k ostatným ľuďom chovaš. Diky :)

Hubec525

Hráč

4
24.3.2021 01:29

Ty jsi furt neuvědomuješ to jak lezeš adminum doprdele a mastíš si ego nad tím jak někdo dostane ban ale šak počky na tebe taky dojde ;) až ten led praskne 

24.3.2021 01:30, odstraněno 24.3.2021 03:24 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Awoo udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.6

Jaucuko

Hráč

11
24.3.2021 01:36

Ahoj, Jamale případě Hubec525 a Cheedoe.
To co předvádíte vy na této komunitě je absoultní otřes a cítím potřebu se k tomu vyjádřit. Nepřijde mi vůbec v pohodě DMkovat většinu PSAček a ještě psát "no já jsem na sračky". Mě a ostatním hráčům, kterým kazíte hru je úplně jedno, jestli jste opilý nebo co, my si chceme zahrát. CheeDoe, tvoje ohánění tím, že "Na SAMPu tohle a tamto". Já s tebou na SAMPu hrál a rozhodně si nemyslím, že tvoje RP bylo aspoň vzdáleně ke "kvalitě". Ba naopak, jediný co si dělal, je kažení hry.

Hubec525 - 
K tobě se nebudu vyjadřovat vůbec, jediný co ti poradím, když napíšeš /staff, dole vidíš kolonku helperů, zkus se jednomu ozvat, jestli by ti třeba nedovysvětlil pravidla. Protože je vidět že to opravdu potřebuješ.

Jamale -
Tvoje chování k administrátorům je takovej otřes, ale takovej. To platí i pro Hubce, když se Lexikonn se Sedlixem bavili, jak dlouhý ti dají ban, absoultně jsem nechápal, že jejich ban má pouze jednu cifru. Dávat ti ban já, tak tam máš 3 cifry.

Na závěr:
Vzpamatujte se, kazíte hráčům jenom hru a tvoje chování? Otřes. 
Moje rada? Zkuste omrknout tohle a pak se zkusit připojit. V opačným případě už se prosím nepřipojujte ;)

24.3.2021 01:39

Vlákno zamykám, OP sem přišel pouze urážet.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~123