Přezdívka: RealVoid_
Věk: 14
Jak často můžu být na serveru: 9-10 hodin
[IC]
Celé jméno: Sweezy Whitte
Věk: 30
Datum narození: 14.5 1990
Kontakt: 511523
Životopis: Jako malí jsem vyrůstal na vesnici a vždy bylo mojím snem se stát zdravotníkem. No a potom jsem se přestěhoval do města a žiju si tady nový život mám se tu krásně. Moje momentální zaměstnání je kurýr a je to nic moc. Jak jsem říkal bylo mím snem se stál lékařem a proto jsem v tomhle městě, aby se mi splnil můj sen.
Jméno a Příjmení: Sweezy Whitte
Titul: JUDr. MUDr.
Datum narození: 12.1.1990
Místo Narození: Belgern
Národnost: USA
Jazyky: Česky - mluvou i písmem
Anglicky - mluvou i písmem
Rodinný stav: Svobodný
Trvalé bydliště: Red Country
Kontakt:
Telefon- 511523
E-mail - stepantawab@gmail.com
Vzdělání
Střední škola- Vyšší odborná škola zdravotnická a střední zdravotnická škola 1.9 2006 - 31.8 2010 ukončeno Maturita.
Vysoká škola- Univerzity of Oxford (Regent's Park College) - 1.9 2010 - 31.8 2014 ukončeno
Prospěl s diplomem.
Justiční zkouška - 25.9 2010 Absolvováno s prospěchem.
Pracovní zkušenosti
9.3 nástup jako kurýr
Proč se chci přidat k ZZS:
Jak jsem psal v životopise tak jako malí bych se chtěl stát záchranářem, protože mi přijde důležité se o lidi starat a záchranářů je málo takže bych jsem pomohl i tím, že bych se nabídl. No a jinak mi přijde důležité lidem pomáhat i s maličkostma, protože radost dokáže vykouzlit úsměv na tváři :)
Přezdívka: RealVoid_
Věk: 14
Jak často můžu být na serveru: 9-10 hodin
[IC]
Celé jméno: Sweezy Whitte
Věk: 30
Datum narození: 14.5 1990
Kontakt: 511523
Životopis: Jako malí jsem vyrůstal na vesnici a vždy bylo mojím snem se stát zdravotníkem. No a potom jsem se přestěhoval do města a žiju si tady nový život mám se tu krásně. Moje momentální zaměstnání je kurýr a je to nic moc. Jak jsem říkal bylo mím snem se stál lékařem a proto jsem v tomhle městě, aby se mi splnil můj sen.
Jméno a Příjmení: Sweezy Whitte
Titul: JUDr. MUDr.
Datum narození: 12.1.1990
Místo Narození: Belgern
Národnost: USA
Jazyky: Česky - mluvou i písmem
Anglicky - mluvou i písmem
Rodinný stav: Svobodný
Trvalé bydliště: Red Country
Kontakt:
Telefon- 511523
E-mail - stepantawab@gmail.com
Vzdělání
Střední škola- Vyšší odborná škola zdravotnická a střední zdravotnická škola 1.9 2006 - 31.8 2010 ukončeno Maturita.
Vysoká škola- Univerzity of Oxford (Regent's Park College) - 1.9 2010 - 31.8 2014 ukončeno
Prospěl s diplomem.
Justiční zkouška - 25.9 2010 Absolvováno s prospěchem.
Pracovní zkušenosti
9.3 nástup jako kurýr
Proč se chci přidat k ZZS:
Jak jsem psal v životopise tak jako malí bych se chtěl stát záchranářem, protože mi přijde důležité se o lidi starat a záchranářů je málo takže bych jsem pomohl i tím, že bych se nabídl. No a jinak mi přijde důležité lidem pomáhat i s maličkostma, protože radost dokáže vykouzlit úsměv na tváři :)