Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška do psa

RyderWillson

Hráč

17
25.3.2021 22:07

IC INFO

Jméno (včetně titulů)- Ryder Houska

Datum narození - 12.1. 1980

Místo narození - Londín 

Místo trvalého pobytu - Red County

Vzdělání - střední vzdělání v oboru práv zakončenou maturitou.

Kurzy / Licence - Řidičské oprávnění skupiny A,B,C 

Telefonní číslo - 873182

OOC informace

Věk - 18

Kontakt na Discord ( nepovinné ) - Pure Black#5738

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 8-9 hodin denně

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální někdy nelegal

Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) 

Zdvavím, jmenuji se ladislav. Je mi 18 let a bydlím již od narození v Londýně. Hraju  fotbal.  Ve dřívější době jsem dost hrával cs go a  gta v. Mám na obouch her tak 100 hodin nahranejch GTA 5 nahranejch 250 . Na MTA RP scéně jsem od začátku Skima. Dohromady na Skimu mám asi 112 hodin, nemyslím si že eRPím nějak špatně, ano občas nějakou tu chybku udělám, ale už se mi to stává opravdu minimálně. Měl bych zájem o tuto práci protože uvažuji že bych šel na policejní akademi takže bych se rád něco naučil, ale samozdřejmě i kvůli tomu RP které musí být velmi zajímavé.

S Ryder Houska

Tu to přihlášku sem psal půl hod ted nevím ale to je na týden ale doufám jak ti bude

25.3.2021 23:20

Policie San Andreas, okrsek Red County, oddělení v Montgomery

Vážený pane Houska (@RyderWillson),
Po zvážení Vaší přihlášky do sboru policie San Andreas se vedení policie rozhodlo, že nepostupujete. Důvody k zamítnutí naleznete vypsané níže:

1.) Vaše přihláška do sboru je odfláklá a nesplňuje kritéria pro přijetí. Taktéž jste se nedržel vzoru přihlášky.

2.) V historii trestního rejstříku máte DEVĚT trestných činů, z toho DVA jsou násilného typu. Násilné kriminálníky a recidivisty do policejního sboru bohužel nepřijímáme. 

Tímto Vás prosím, abyste si již další přihlášky do sboru nepodával, v opačném případě budou přihlášky mazány a nebude na ně brán zřetel. 

((Tak pacholku.. Můžeš mi do prdele Boží říct, proč ti je jeden den 21, druhý 18 a třetí 15? Zda jsi cestovatel v čase, to už všichni dávno víme, ale teď jsi i v meziprostoru. Jednou pocházíš z Prahy, teď pocházíš z Londýna. 

Nejen, že ti to nestačí říct dvakrát, ty si tu přihlášku podáš i po třetí, po čtvrté a pak i po páté. 
Zcela nechápu větu "Tu to přihlášku sem psal půl hod ted nevím ale to je na týden ale doufám jak ti bude". 

Kopírování cizích přihlášek NEZABERE půl hodiny, to je práce na pět minut. Jsi úplně první hráč, kterého do PSA nechci zcela jen kvůli OOC důvodům. Každopádně kvůli pravidlům na to nemohu brát ohled. Jsem aspoň rád, že máš ten trestní rejstřík a nemohu tě nabrat.. 

Tímto tě prosím jak IC, tak OOC. UŽ SI PROSÍM DO PSA PŘIHLÁŠKU NEPODÁVEJ.))

Se srdečným pozdravem a přáním hezkého dne,

kpt. Francesca De Santis

Vrchní velitel policie San Andreas