Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ubnan


WOXOFF

Hráč

4
26.3.2021 10:32, naposledy upraveno 26.3.2021 10:33 uživatelem WOXOFF

Guiseppe_Falco mi dal ban za non RP injures,myslím že viem o čo ide. Obiehal som ho pri benzínke v Montgomery išiel som asi 25km/h lebo som po ceste jedol a nechtiac som zmáčkol F a moja postava vyyskočila z motorky. MAl som helmu aj chrániče takže si myslim ze ban za Non RP injures je nanič v tomto prípade. A ešte moja postava ani nespravila nejaký kotrmelec ani nic dopadla na nohy a trocháu podbehla takze sa mi ani nemalo co stat

acaBeNendohzoR

Hráč

69
26.3.2021 13:36

Složil jsi se na motorce, přiznávám že co se přesně stalo jsem si nevšiml, každopádně jsem viděl jak ses ocitl mimo svojí motorku, bez jediného /me nebo /do si nasedl odjel, i když by tvé zranění bylo malé, téměř nulové, aspoň jeden řádek si napsat mohl, místo toho si naskočil na motorku a v pohodě odjel. Jelikož odpovídám až teď, nemá cenu ban ti zkracovat, takže s omlouvám za pozdní reakci, bohužel mým zrovna víc věci na práci.


Powered by LeoSight IFS
LT~21