Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Viditelnost v noci podle světel.


izerman

Hráč

15
28.3.2021 04:21

Lepší nebo horší viditelnost podle světel v noci?

Napadl mě návrh, nevím jestli by bylo možné něco takového vytvořit. Třeba by šlo.

Napadlo mě co takhle udělat to, že pokud bude v noci, kdy je velmi špatná viditelnost mít zhaslé světla u vozidla tak bude mít nastavenou hodně malou viditelnost. Naopak hráč co by měl u svého vozidla světla zapnutá, tak by měl viditelnost nastavenou vyšší.

V čem by to oživilo hru?

Hru by to mohlo oživit z tohoto pohledu. Pokud by si řidič nezapnul světla vystavoval by se jak pokutě ze strany PSA tak také riziku auto nehody, kterou by zavinil a měl IC následky, tak jako v reálném životě, i když je to jenom hra. Pokud by si někdo poškodil vozidlo, že by si rozbil světlo, tak by nemohl dál jezdit, jako by se nic nestalo. Musel by si vozidlo nechat opravit.

Svítilna

Přidat nový item "Svítilna".  

Olight SR50 Intimidator LED baterka alternativy - Heureka.cz

Jak by fungovala?

Klasickou svítilnu určitě každý zná, o tom se bavit ani nemusíme. Kapesní svítilna, která by se dala koupit buď v v obchodě s elektronikou, nebo obchodě klasickým 24/7. By sloužila k stejnému účelu jako rozsvícená světla u vozidel. Pokud by hráč šel pěšky a tento item svítilny by si dal do ruky, tak by se mu o trochu zvýšila viditelnost. Ovšem svítilna, jelikož je na baterie, by se mu po určité době vybila, a hráč by si musel v obchodě koupit nové baterie. Mohlo by být více druhů baterií lišili by se cenou a výdrže.

 

                                                                                                   Děkuji že jste dočetli můj návrh až sem. :)

28.3.2021 04:56, odstraněno 28.3.2021 05:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~32