Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návěsy


Scor

Hráč

63
28.3.2021 14:35, naposledy upraveno 28.3.2021 14:35 uživatelem Scor

Zdravím, navrhuji přidat možnost koupě návěsu. Na serveru jsou aktuálně 4 návěsy, z toho 2 se používají. Připadá mi, že by měly všechny návěsy nějaký užitek, proto je tedy dle mého zbytečnost, aby nebyly na serveru.

Pro lidi, kteří by argumentovali s tím, že by na návěs nešel dát park, ruční brzda.. Tak jde to, přikládám názornou ukázku

 

  1. Ten nejběžnější, klasický návěs. (Nevím jak se mu aktuálně říká.)
    Jediné jeho využití, tak je k trucker modulu. Což je fajn, ale jelikož k zakázkám se dodává dočasné vozidlo, tak v něm třeba nelze pašovat atd.) Proto bych tedy navrhl, přidat možnost koupit vlastní návěs, aby třeba illegálové mohly převážet kontraband i v návěsu.

  2. Cisterna
    To samé v bledě modrém. (Nechtěl se mi hledat model, ale dokážete si určitě představit co to je.)

  3. Návěs na sypké materiály
    Skvělá věc na passive RP dle mého. Dál by se v tom taky dalo pašovat.




  4. Nejzajímavější věc a to je podvalník
    Na itemu je již item "Rampa", který by se mohl přidat pro tento návěs a poté by krásně sloužil například k převozu vozidel.

TosbarCZE

Hráč

23
28.3.2021 15:21

Naprosto souhlasím, včera jsem se o tom s kamarádem bavil a dnes jsem chtěl návrh psát také :-D

Zároveň bych dodal:

Upravený Tbook: Mohl by se předělat i Tbook a to tak, že zakázky by vybíral dispečer z firmy (každých zakázek by byl pochopitelně omezený počet. A náhodně by se generovaly. Dispečer by tedy zakázky vybral a rozdělil mezi řidiče, co by kdo jezdil.

RP s vlastním návěsem: Když už by byly vlastní návěsy, chtělo by to naskriptovat i nějaké funkce, aby to řidiče nutilo více erpit, ať už co se týče otevírání vrat, čekání, než se návěs naloží (v řadě minut), vyzvedávání dokladů a tak. (jasně, každý si to můžeme erpit, ale kdo z nás to dělá, když to není povinné? Je to pak škoda)

Dodací list/CMR: Při každé zakázce by se mohl přidat řidiči do inventáře dodací list, kde bude váha nákladu, čeho kolik veze, odkud kam. Nějaká zodpovědná osoba, atd... :-)

Povinné pauzy pro řidiče-tachograf: Mohla by se přidat funkce tachografu, který by měřil jízdí dobu, po určité době, ne jako v reálu po 4,5 h by si řidič musel udělat pauzu v rámci nějakého reálně možného času. Tachograf by mohli kontrolovat PSA při kontrole pochopitelně. Je to další věc, co můžeme erpit, ale k čemu to je, když to udělá 1 z 10? To postrádá smysl, protože je pak oproti těm moulům, co se ženou všude protisměrem, za celou svou směnu nepoužíjí 1 /me, jsou pak tací řidiči značně znevýhodnění.

Ondraprokop

Hráč

3
11.4.2021 21:08

Taky s tímto napadem souhlasím bylo by to fajn.


Powered by LeoSight IFS
LT~51