Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o Unban

30.3.2021 18:26, naposledy upraveno 30.3.2021 18:28 uživatelem Farby

Zdravím .......... Chtěl bych se vyjádřit k dnešnímu Perma Banu co jsem dostal od @FLYER 

Přiznám se vám , udělal jsem to já ........ to auto jsem vykradl já byla to moje chyba co jsem udělal. Tohle se nikdy už neodpustím co jsem udělal za blbost . Chtěl bych se omluvit já vím že omluva nestačí ale nevím co mám udělat . 

Zárověn bych se chtěl omluvit hráči jmenem Andreew O Bryan Že jsem mu to auto vykradl a že jsem takový hlupák a udělal takovou blbost co se nedá zapomenout . Ještě jednou promin .

Všem členum AT   děkuju za všechny reporty které mi přijmuly , za všechno co server SKIMO RP nabízel . Já vím že si za to mohu sám za všechno . že se to vrátit zpátky nedá já to vím , já nic neříkám je to prostě moje chyba co jsem udělal , přiznávám to.

Byla to prostě moje chyba , celou dobu jsem lhal @FLYER že jsem to nebyl já, nevím co jsem měl říct bál jsem je prostě , ale ted už vím že admini mají přistup ke všemu a všechno si zjistí o hráčovi jak hraje co udělal kde to udělal a tak . Něvěděl jsem to, ted už to vím i kdybych dostal unban tak to už nikdy neudělám to přísahám celemu AT a hlavně @FLYER . Ale proč se snažit stejně unban nedostanu protože jsem jen blbec co si nic neuvědomí a neumí přemýšlet . Ted už fakt nevím co říct , server Skimo RP byl muj nejhratelnější server na CZ/SK komunitě v GTA a jediná hra u ktere jsem seděl denno denně s tím pocitem že když zapnu server tak se těším co nového tam přibylo a tak .

Tímto chci říct že je to moje CHYBA co jsem udělal a tak jsi to odpikám PERMA BANEM

Proč jsem to vlastně udělal ?

V tu dobu mi vlastně vubec nedošlo že mohu zpusobit až něco takovédleho :( Ted už aspon vím jedno, ponaučení pro příště . ' Přečíst si ještě jednou a pořádně pravidla v F1¨

Co budu respektovat když dostanu UNBAN ?

Budu respektovat to , že nebudu dělat takové věci co jsem udělal třeba ted . Přečtu si pravidla v f1 a budu to dodržovat . 

Chtěl bych slíbit to že už to nikdy neudělám a nebudu dělat a je to prostě moje chyba co jsem udělal .

Zrovna dneska ještě před tím než jsem dostal perma ban jsem si chtěl koupit na webu další kredity na server za 800kč abych měl pro frakci ale ted je to zbytečné už .

Kdyby to šlo nějak vratit zpatky , udělám klidně vše pro to abych ten ban neměl a neopakovalo se to , přeci jsme lidi každý by měl dostat druhou šanci a to i ve hře . 

Nikdy si to prostě neodpustím co jsem udělal - Byla to moje chyba a jsem za to potrestaný a pravdivě . Smažte mi tedy všechny učty :( hrál jsem zbytečne a předejte mojí firmu někomu jinému protože UNBAN už stejně nikdy nedostanu hlavně at se má server SKIMO RP dobře a vyvijí se jen dál 

Klidně nějak ten server podpořím i nějak finančně hlavně abych dostal Unban a mohl tak respektovat všechny PRAVIDLA .

Tímto to schrnu , byla to moje chyba co jsem udělal a mužu si za to sám , zárověn bych se chtěl omluvit adminovi @FLYER za to lhaní a podobně co jsem mu vykládal a taky hračovi Andrew O Bryan za následné vykradení .            Už je jen na vás zda to odemně přijmete nebo ne .... Svuj trest si odpykam.

Hlavně at moje firma je v pořadku a roste jen dál . Děkuji a krásný zbytek večera . :(

UZ

30.3.2021 18:47, odstraněno 30.3.2021 18:57 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
DnOndra udělil za tento příspěvek varování: pravidlo č. 11) Double-post

Adiko

Hráč

43
30.3.2021 21:08

Sám v hovoru jsi byl s náma, a já ti tak trošku věřil, tohle mě sklamalo. 

jsem proti unbanu.

30.3.2021 21:27

Jo vím byl jsem s váma v hovoru , ale tak jsem si požádal o Unban sám to vidíš ...

Mě to taky štve že se tohle stalo , proto se ti taky omlouvám a neví hele vubec .

Ja s tim nějak už počítal 

Zalezi na @FLYER zda mi to přijme nebo ne 

RaketakJura

Hráč

26
31.3.2021 11:44

Napsal jsi toho dost, nevím jestli jsem v téhle sekci viděl tak obsáhlou žádost, ale porušení pravidel a lhaní AT se musí nějak trestat, být @FLYER dám ti druhou šanci po dobu třeba měsíce pokud budeš bezúhonný zůstal by jsi na serveru pokud ne perma by zůstala.

31.3.2021 14:41

Máš pravdu souhlasím s tebou ted je to už jen na @FLYER jak se k tomu postaví.

Nejradši bych ten Unban dostal hned a dohnal tak všechno co mi chybý . a zárověn se v IC omluvil za věc kterou jsem zpusobil , nejradši bych uspodařadl nějakou slavnost na omluvu :(

shejzyn

Hráč

22
2.4.2021 23:47

Určitě jsem za Unban, jde vidět že si se nejspíš poučil a už to neuděláš. Každy by přece měl dostat druhou šanci :-).

6.4.2021 23:48

Ahoj, vzhledem k tomu že i potom co jsi dostal ban jsem ještě zpětně našel auta která byla nonRP vykradená tebou, řešil jsem ještě jiný report ohledně obchodního podvodu který jsi bez povolení udělal ty a potom jsem vše po tobě musel uklízet, tedy musel jsem všechny itemy a majetek vrátit původním majitelům a ztratil jsem tak dost času úplně zbytečně, a nejen já, i ostatní členové AT a hráči kteří museli čekat na reporty jen protože "ti nedošlo že způsobíš tolik problémů" jsem rozhodl že unban ti nedám.

Zkráceně jsi způsobil dost problémů, a to ani nemluvím o tvé historii banů. Žádost o unban zamítám, zkus to znovu třeba za měsíc.