Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost


UrciteNeHudec

Hráč

20
30.3.2021 21:28

Nikdy Nikdo nepřichází na policejní stanici když si zažádám o vedení prosím aby tu někdo skoro každý den byl co se týče vedení

31.3.2021 00:40

Zdravím Dane,

Jako člen PSA, ti musím říci, že Vedení je celkově zaneprázdněné.. tudíž nestíhají řešit lidi na recepci. Také je možné, že na stanici chodíš mimo úřední hodiny a mimo úřední hodiny není vedení povinné řešit jakékoliv problémy s IC postavami. Lepší je, si zavolat normálního člena PSA, kterému sdělíš, jaký máš problém.. pokud daný člen PSA uzná, že to je "vážný" problém, tak zkusí někoho zavolat přes vysílačku a pokud uzná, že to je "volovina" tak nikoho nezavolá a vyřeší to s tebou osobně a nebo, pokud uzná, že to není "vážný" problém, tak Tě odkáže na dané úřední hodiny a nebo to s tebou vyřeší, jak jsem psal.

 

Jaucuko

Hráč

11
19.4.2021 15:49

Ahoj, 

Toto spíše vidím na IC podnět k inspekci, než na OOC trest, tudíž to tu zamítám a pokud to chceš nadále řešit, podej si stížnost k inspekci.


Powered by LeoSight IFS
LT~42