Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Alt2Alt v podobě zaměstnání druhého charakteru ve vlastní frakci? Ano nebo ne?


Zeintar

Hráč

49
30.3.2021 23:15

Ahoj. Poslední dobou se často setkávám s případy, kdy si hráč, který vlastní firmu, zaměstná svojí druhou IC postavu. Nehledě na to, že tuto postavu mohl nabrat například nějaký manažer, nebo tak něco, zajímá mě Váš názor na věc. Všiml jsem si například tohoto:

(Toto není report, hráče nechci z ničeho odsuzovat, berte to prosím, jen jako příklad)

Tento hráč má na své postavě "Pavol Shelby" firmu Shelby Industries. V přihlášce do RCN za druhou postavu uvádí, že pracuje právě v Shelby Industries, kterou vede jeho ALTka. Určitě ta ALTka bude mít taky nějaký zajímavý plat.

Jak to vidíte vy? Je to podle Vás alt-to-alt (převádění peněz z charakteru na charakter), za což se dávají normálně permabany, nebo je to dle Vás v pořádku? (Nutno zmínit, že lze nastavit výplatu až 50.000Kč-.. Když se za tu postavu poafkuje 10 hodin, hned je z toho půl milionu..)

Budu rád za Vaše názory v komentářích. 

Scor

Hráč

63
31.3.2021 08:09

"Určitě ta ALTka bude mít taky nějaký zajímavý plat." Nemyslím si... Jsou tam dokonce i nějací "Vodiči" III, II a on je prostě jen "Vodič", takže to bych popíral...

Holub

Hráč

45
31.3.2021 08:14

To víš Score, on ani nepotřebuje mít brutální plat. Popravdě řečeno stačí jezdit a peníze z toho má na obou postavách - za Amedea a pak za Shelbyho ve firmě. Nezdá se to, ale je z toho vcelku dost.

Jinak k samotnému problému - vadí mi to (je to i jeden z důvodů, proč jsem přestal na serveru aktivně hrát), ale ještě víc mi vadí OOC domlouvání na základě kamarádství (zdravím Ressettha a jemu podobné), popřípadě přímo OOC skrze Discord (zdravím Ressettha a Crimse). To je podle mě větší zhouba než tohle, byť s tím taky nesouhlasím. Bohužel zde, vzhledem k praktikám jistého protekčního TGM (moment, už GM!), tohle nikdo z AT nebude brát jako porušení pravidel. Ostatně všichni jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější. 

Sensei

Hráč

27
31.3.2021 09:21

No nazdar :D O tom to som veľmi dlho premýšlaľ či to môžem a či ne. A teraz si vezmi že psotavy su od seba nezávislé, každá má svoju akokeby RP líniu ak to tak môžem nazvať a rozmýšľal som, že môžem sa zamestnať u niekoho vo firme a pracovať ale na čo keď rovnako neznámy človek na postave Amedeo budem nikeomu z cudzej firmy ako vlastnej... Vo firme mám manažerov, ktorí dohliadaju na to kto maká a kto ne a poctivo sa snažím splniť nejaký ten pracovný limit na druhej postave tak aby ma nevyhodili. Čiže ANO mám z toho peniaze na oboch postavach ale vezmi si že som uplne normalny pracovník a mám plné právo pracovať hocikde, samozrejme nabral ma manažer normalne IC cestou, ktorý ani nevie že to je moja druha postava. Až by to bol niekey problem, proposím naprj varovať a upraviť+lepšie špecifikovať pravidlá, inak z mojej strany nedošlo k žiadnemu umyselnému porušeniu ani nič. Proste je pre mna výhodnejšie už ked robiť tak robiť pre seba... :D 

sandlerino

Hráč

39
31.3.2021 09:41

Sice na první pohled v tom nikdo nevidí problém, ale dle mého by toto mělo být zakázáno.
V nějakém případě, kdy jedna postava tu frakci tedy vede a druhá tam třeba začne dělat problémy nebo bude poslána k tomu vedoucímu, co se stane? Tohle by nemělo nastat a 2 postavy 1 hráče ve stejné frakci by tam neměly být.

Zeintar

Hráč

49
1.4.2021 09:01

Co si o tom myslí například @Rataj ? Dojde k upravení pravidel?

1.4.2021 09:52

@Zeintar no ono by ani nemuselo být nijak pravidlo upravováno, jelikož zde existuje pravidlo 0.

Zeintar

Hráč

49
8.4.2021 20:19

Tak co, je to povolené, nebo ne?

Sensei

Hráč

27
8.4.2021 20:41

Neviem, ale dobre, že hovoríš... Odpovede na forku su trochu oopzdnené, pripomína mi to môj príspevok ohľadom mien vo frakcií.


Powered by LeoSight IFS
LT~113