Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Aneb jak Zchovankyo k banu přišel.

31.3.2021 14:15

Vážení čtenáři, 

S radostí vás všechny vítám na tomto příspěvku, počínajíc kapitolou "Jak Zchovankyo k banu přišel". Převelice doufám, že si tuto krátkou historku se závěrečnou prosbou o udělení unbanu, či zkrácení užijete. 

Dnes, okolo dvanácté hodiny dopolední, v místním čase UTC+2, dne 31. března roku 2021 po Kristu mladík jménem Zchovankyo, sídlící v posvátném městě plného bordelu, místních spoluobčanů, jenž mi ukradli nejen peněženku, ale i mou důstojnost s názvem Ústí nad Labem dostal ban. Již od malička jsem si sice přál letět na parádní dovolenou, kam se moc lidí nedostane, ovšem na mé mysli zrovna nebyly banánové ostrovy. Musím sice uznat, že se mi tu líbí, je tu teplíčko, když narazíte na tmavšího člověka, tak vás hned při první dobré neokrade, a vše tu harmonicky zní. Dokonce jsem potkal zvláštního létajícího tvora, kterého jsem ještě nikdy nespatřil. Každopádně, vrhneme se na situaci, za kterou jsem dostal ban na 24 hodin, což je 1140 minut, což je 68 400 vteřin. 

Dnes, okolo čtvrté hodiny ranní se uskutečnila RP akce, při které došlo ke smrti manžela mé postavy, Frančescy Tereshchenko. Ivánek se rozhodl zastřelit sám sebe pomocí krásné střelné rány do jeho myslící hlavičky. Po příjezdu mé postavy na místo události se patřičně zhroutila a nějak nemohla skousnout to, že umřel. Po krátkodobém RP na místě přijela záchranná služba s koronerem, která tělo odvezla. (Vzhledem k tomu, že jsme na serveru byli čtyři, a všichni čtyři byli součástí RP akce, bylo to zaRPeno passive, hráči s tímto RP souhlasili.) Po odvezení nebožtíka Ivana do chladícího boxu, jenž byl pravděpodobně zavalen mraženou zeleninou, aby nám nezteplal, se Fran rozhodla jít truchlit na stanici, kde jsem se chtěl odpojit. Frančesca byla emočně na dně, nepřemýšlejíc o životě vytasila svůj Glock, zamknula se ve své kapitánské kanceláři a kvůli svému psychickému stavu natáhla závěr a vystřelila do obrazu, jenž byl pověšen nad židlí kapitána. (To jsem mimochodem já, tedy zatím.) Po zaslechnutí výstřelů se dvě kolegyně, pracující u policie, jenž byly též součástí CK Ivana rozhodly, že se dostanou do mé kanceláře podobně, jako Rambo dobýval Vietnam. Vystřelily do zámku a vtrhly dovnitř. Zde našli mě, jako Frančescu s Glockem v ruce, zírajíc na dveře kanceláře. Po vystřelení do obrazu jsem na místě zanechal lísteček s nápisem "Obraz jest rozstřílený". Po krátké chvíli a krátkém RP jsme se společně dohodli, že půjdeme hajat. 

Nuže, v ten samý den okolo té dvanácté hodiny můj mobil začal zvonit jako o život. V tu chvíli jsem si myslel, že coronavir zmizel a Ressetth mě zve na kalbu, ovšem tak to nebylo. Po otevření mýc očí jsem si uvědomil, že v Ústí nad Labem opravu nemáme palmy a moře. Po nahlédnutí na mobil jsem zjistil, že jsem byl zabanován tuším GM, či jakou má administrátorskou pozici Petříkem. Nedošlo mi, za co jsem letenku na banonové ostrovy dostal, tak jsem se ho slušně zeptal do jeho soukromé zprávy na všemi známé aplikaci s názvem Discord. Zde mi neodpovídal, čemuž se mu ani nedivím. Po krátké době jsem od nejmenovaného člověka zjistil, že šlo právě o ten obraz. 

Já jsem toho názoru, že tato RP skutečnost se mohla odehrát pouze v IC. Mohlo být navrhnuto odvolání kapitána na vrchní soud San Andreas z důvodu neoprávněné střelby, obecného ohrožení a vsadím se, že žaloba by jistě prošla a mě by odvolali. 

Své slova, jenž zazní za pár okamžiků jsem řekl v životě opravdu málo kdy, jelikož jsem bezcitný člověk. 

Petriiku, ze Skima jsem se rozhodl odejít, né kvůli banu. Mám k tomu své důvody, jeden z nich je i přechod na fivem, jenž mi jistě zajistí lepší stabilitu RP a podobných věcí. Co bych chtěl učinit je alespoň poslední RP na Skimu, chtěl bych si užít poslední chvíle s lidmi, se kterými rád RPím. Přečti si toto prosím celé a zvaž alespoň zkrácení trestu. 

Ačkoli si myslím, že se tato situace dala řešit IC cestou, jsem si vědom toho, že jsem překročil nějakou mezi roleplaye. Byť na serveru byli jen čtyři hráči, kteří byli celou dobu součástí RP a ani jednomu to nevadilo, či si alespoň nestěžoval, respektuji tvé rozhodnutí.

Všem, kterým jsem touto situací způsobil nějaké trable, či znechutil RP se omlouvám. Doufám, a srdečně v to věřím, že se naposledy na serveru uvidíme a já pokojně budu moct odejít. 

S pozdravem, 
Mareček, alias Zchovankyo.

Cheedoe

Hráč

2
31.3.2021 15:30

jáj

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.19, č.10

Cheedoe

Hráč

2
31.3.2021 15:34, naposledy upraveno 31.3.2021 15:35 uživatelem Cheedoe

"Petriiku, ze Skima jsem se rozhodl odejít, né kvůli banu. Mám k tomu své důvody, jeden z nich je i přechod na fivem, jenž mi jistě zajistí lepší stabilitu RP a podobných věcí." len tak mimo reci fiveM je 7x horsie ako skimo a to je co povedat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD squaaad shoutout MontyO gang Rancool Squad Splash Splash Ching Ching EBK EBK

FREE DAVIDK AND CHEEDOE THEY DIDNT DO NOTHING ADMINS TWEAKING ON GANGGGGGGGGGGG

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post

izerman

Hráč

15
31.3.2021 16:06

Jestli jsem se v tom neztratil, tak ti nějaký člen GM dal ban za to že jsi střelil do obrazu, což bylo celé součástí IC a vše bylo zaRPeno ? Měl by zde ten, kdo ti dal ban se k tomu určitě vyjádřit a snížit/odebrat celý ban :) 

Petriik1

Hráč

33
31.3.2021 16:24

Ban bude zkrácen na 4 hodiny, zavírám a zamykám.