Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pištol s tlmičom


neznamy#4757

Smazaný účet

5
31.3.2021 16:31

Prvykrat u navrhov sa vam ozyva vàš Doktor Ludwig.Očo sa jedna?:

Mal by som navrh pridat do hry pištol s tlmičom,ako tomu bolo v GTA San Andreas.Rozhodne si niektori poviete:Ale načo pištol s tlmičom ked mame v hre taser?:Taser može v hre zostať.Tato pištol by sa využivala na tiche akcie,aby hrači nemuseli posielat inych do sveta elektriky a bolesti ale aby ich pekne poslali do nebička.Može sa tu pridat bud pištol s tlmicom a jeho plan(naboje zostanu rovnake) alebo pridat tlmič ako samostatnu vec ktora by sa dala vyrobiť(a pridat k tomu skript customizacie zbrane)

Dole možete diskutovať o tom čo si o navrhu myslite.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
31.3.2021 16:43

Bohužel tě zklamu, pistol s tlumičem je nahrazena taserem, nové zbraně přidávat nelze, tak by jediné řešení muselo být zrušit taser, který je dle mého lepší než tlumená pistol, navíc je na takový radikální krok již pozdě.

misatorcz

Hráč

44
1.4.2021 07:56

A já tě zklamu též, i kdyby jsi měl tlumič na zbrani třeba ráže .45 či 9mm tak by ti z toho nedělalo neslyšelnou zbraň hromadného ničení, ale snížilo by to hlasitost o cca 20-35 db. Což je málo na to že výstřel z takové zbraně bez tlumiče má okolo 150 db. Proto se nosí při střelbě ochranna uší a když střílíš s tlumičem není až tak "potřeba".

PS: k tomu taséru, taser není též neslyšitelná zbraň hromadného ničení, ale taky to má nějakej ten zvukovej dosah, proto policisté v USA křičí před výstřelem z taseru: Taser! Taser! Taser! *prásk*. 

1.4.2021 15:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~48