Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban za Spam což spam to určitě nebyl :D


shejzyn

Hráč

22
2.4.2021 23:40

Dostal jsem ban za udajný spam. Začalo to tak že mě někdo naboural RP bylo zahráno dojel jsem do nemocnice. Flyer mi řekl že 5 minut čekal jsem 5 minut lehl si na lehátko na chodbě, poté mě Zdeněk Toman přesunul vysvětlil jsem to všem a asi po 15 minutách mě pustily. (IRl na ty moje injuries by to bylo tak měsíc). Pustily mě a RPil sem že prostě sem spokojený že sem venku z nemocnice. Asi 6krát jsem napsal svoboda protože sem prostě RPil happy člověka který v kuse byl měsíc na áru. Poté sem nastoupil do auta a dostal sem ban za Spam :D Posílám vám logy jako důkaz že sem se nezachoval jako pacient z Psychiatrické léčebny nikoliv jako někdo kdo by spamoval. 

Viz . logy : https://leosight.cz/logs/pYKx9Yu1nY -  Ethan Blake (já) 

DnOndra

Hráč

50
2.4.2021 23:45

Ahoj Martine, 
rozhodně by se to dalo zahrát lépe než 6x napsat do chatu po sobě to samé.  Ale, ban ti bude zkrácen na 1 hodinu, mezitím můžeš popřemýšlet, jak by se to dalo zaRPit lépe a nemuselo by to dopadnout takhle..

S přáním hezkého večera Ondřej.
Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26