Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.

ToxicCZ

Hráč

12
3.4.2021 10:36

Jakým administrátorem byl ban udělen:@DnOndra

Proč jsem toto pravidlo porušil (cop-provoking): Protože jsem šel za jedním členem od PSA a ten to pochopil jako srandu, ale následně jsem šel za dalšíma a ti to brali hrozně vážně.

(Jednalo se o to že jsem chtěl prodat trávu a glock)

Vyjádření: Zdravím, chtěl bych pouze si zažádat o unban či zkrácení banu z důvodu že mi to přijde ten trest dost dlouhej, legit bylo to bráno ze srandy šel jsem za Demonem který to normálně pochopil, tak jsem se šel pobavit o pár metrů dal s PSA a ti byli vážní, a nepochopili že je to sranda když jsem i dával /me se zasmál. přijde mi že daní hráči co mi dali ten report to spíše si hodně berou a prožívaj když nepochopí že je to ze srandy, tímto nechci nějak na nikoho utočit ale pouze vyjadřuji můj názor  jsem si vědom že mám historii jak mrakodrap ale myslím si že bych stále si mohl zažádat.

Děkuji za přečtení.

(Omlouvám se za gramatické chyby jsem dyslektik)

DnOndra

Hráč

55
3.4.2021 10:49

Ahoj, @ToxicCZ
ban ti bude zkrácen na 24 hodin.  

S přáním hezkého dne Ondřej.