Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

James Diamond - Přepis společnosti; neaktivita


TosbarCZE

Hráč

23
3.4.2021 16:17

Ahoj,

nechci tu nikoho hrotit, pouze se už skoro měsíc snažím o přepsání firmy na mě. James Diamond mi 14.3.2021 prodal firmu - v logu to začíná lehce po 12. vše jsme zaerpili, tudíž ICly je firma má, celé mi to stojí na OOC přepisu od admina. Popravdě v tomhle ohledu se mnou nikdo moc nechce spolupracovat... Jamese Diamonda se snažím už nahánět celý ten měsíc, teď byl neaktivní celkem 11 dní. vždy když se na pár minut připojil, tak nebyl zrovna online admin, který by to mohl přepsat. Vím, že tu už někdo řešil neaktivitu Jamese, takže v tom nejsem sám. James mi řekl, že tu prý již moc nehraje, což je teď problém. Firmu jsem koupil za 450,000, jak je vidět na logu. Prosím tedy buď o navrácení peněz, případně přepis frakce konečně na mě. Děkuji (y)

 

Viz log: https://leosight.cz/logs/2iPG3CFdBL

3.4.2021 16:39

Pokud není aktivní a nemůže zastihnout ve hře admina s dostatečnými právy, tak si má podat ticket na webu. Frakce se pak přepíše s nejbližším restartem serveru (přes noc).

TosbarCZE

Hráč

23
3.4.2021 16:43

Ano, s tím sice souhlasím, nicméně, jak jsem psal. Ani on se mnou očividně není moc ochotný spolupracovat. Na serveru se objevil před 11 dny naposledy a psal, že tu už moc nehraje. Tím pádem docela pochybuji, že si nějaký ticket podá.


Powered by LeoSight IFS
LT~26