Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Historie


Lexikonn

Hráč

78
4.4.2021 06:18

Firma Corrnet Group a.s. byla založena 7.1.2021 pod názvem Corrnet s.r.o.

Začali jsme se třemi dodávkami a pěti zaměstnanci na parkovišti v Blueberry. Zpočátku se firmě nedařilo, denně jsme byli velkou částkou v mínusu, ale to se během prvních dvou týdnů otočilo. Firma začala provozovat i hlídání objektů a přikoupila několik vozů Volkswagen Golf.

Začali jsme růst. Přesídlili jsme se do Dillimore, kde jsme později vybudovali první budovu a tím byla parkovací hala. Rostl zisk, počet zaměstnanců i aut a hala už byla nedostatečná, tak jsme se opět rozšířili.
Na kraji Dillimore vyrostla nová budova, do které jsme přemístili garáže i kanceláře. Z původní haly se stala autodílna, která je dodnes používaná. Přikoupila se další komerční budova v Montgomery, aby měli naší zaměstnanci k firmě stále co nejblíže.
Nový měsíc, nová vozidla. Na žádost zaměstnanců získala firma k ulehčení práce také motorky. Měsíc únor se firma stále ještě zpamatovávala, ale naše výdělky už začínali být opravdu krásné. Ke konci února jsme se rozhodli k první větší změně a tím byla změna firemního loga.
Začátkem března firma slavila zakoupení prvního tahače, jenž byl téměř okamžitě na žádost zaměstnanců pojmenován Fiona. Netrvalo příliš dlouho a Fioně jsme pořídili druhý tahač a tak jsme přišli ke Shreckovi.
Konec března nám přinesl další velkou změnu. Firma se zapsala jako akciová společnost a byla přejmenována na Corrnet Group. Následně jsme odkoupili pozemek v Las Venturas a vytvořili první dceřinou společnost, čímž se stala autopůjčovna CRN Cars.
O Corrnet Group se začalo mezi lidmi mluvit, tak jsme se rozhodli více zviditelnit. Spustili jsme spolupráci s Rádio Lovecký. Firma jenž se okamžitě stala naším nejsilnějším spojencem. Z Corrnet Group a.s. se stala velká, výdělečná společnost a věříme, že jsme stále na začátku naší cesty.

Z historie Corrnet Group a.s... 


Powered by LeoSight IFS
LT~17

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo