Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sedmihodinová válka


shawneeo

Hráč

14
10.6.2019 18:01, naposledy upraveno 24.6.2019 23:59 uživatelem shawneeo

Sedmihodinová válka je vojenský konflikt, který se odehrál zhruba v roce 2008, mezi armádami spojených národů (UN) a Universal Union (UU). Jedná se o velice krátkou bitvu, během které lidstvo utrpělo obrovské ztráty, jak civilní, tak i vojenské, oproti svým nepřátelům, jejichž ztráty byly zanedbatelné. Účastinily se jí vojska všech různých zemí, pravá síla armády UU nám dodnes zůstává záhadou.

Po této zdrcující porážce došlo k vyjednávání, kterého se ujal Dr. Wallace Breen, sjednal mír s tím, že lidsvo se vzdává. Kvůli jeho účasti na tomto vyjedávání byl jmenován prvním oficiálním zeměsprávcem, ovšem planeta a celé lidstvo zůstalo pod kontrolou UU.

Následkem této války bylo obsazení celé planety a zotročení populace. Přesný motiv dobytí Země není znám, ovšem domníváme se, že to bylo právě kvůli pracovní síle a nerostnému bohaství, které naše planeta nabízí. Zbývající lidé byli přemíštěni do velkých, přísně střežených míst. Právě jedním z těchto měst je City 17, které je hlavním centrem dění našeho příběhu a které rovněž bylo jmenováno hlavním městem Země. V roce 2009, zde byla postavena Citadela, ~2.5 km vysoká budova, která slouží jako velitelství UU a rovněž jako sídlo zeměsprávce.

Fanart CitadelyIlustační obrázek; Fanart výhledu City 17 na Citadelu


Powered by LeoSight IFS
LT~13