Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

BAN za pravidlo 1

shejzyn

Hráč

22
5.4.2021 17:23

Teď jsem dostal ban za pravidlo 1. Nic takového sem neporušil klidně doložím i logy. Admin si mě ani nevyslechnul a rovnou sem dostal ban. Začalo to tak že jsme nabourali s raptorem do druhého raptoru. Já stihl vyskočit zaerpil sem to passive jelikož sem měl glue. Viz. logy. No poté psal kamoš status jemu napsala Sabina Brázdová  ať RPí, vysvětlil jí že piše status pak došel Bača. To se vyřešilo vše sme RPily. Zavolal sem ZZS, viděl sem u cesty psa tak sem mu řekl dojel a zkoušel se je resuscitovat. Pak došel viyn zastavil akci. Já sem mu vysvětlil že se na mě udajně urazila skrz OC a nechce RPit injuries. Nebyla v bezvědomí jen vnitřní krvácení (tudiž by aspon slůvko řekla). Viyn si mě ani neposlechnul a hned mi dal ban. Myslím si že jednání je nespravedlivé a ten kdo měl dostat ban byl uplně někdo jiny než já. Žádám si o unban hlavě skrz abych neměl ban v historii zapsaný. K doložení jsou tu logy : https://leosight.cz/logs/aaELuozoEu

Denis

Hráč

16
5.4.2021 17:35

Ahoj v jednom raptoru sem byl ja a report sem podal ja na tebe , Logy byly doložene  a jak se podival na logy tak pak ti dal ban , hezký zbytek dne :)

shejzyn

Hráč

22
5.4.2021 17:46

@Denis- Možná se podíval na logy ale jde z logů vidět že pravidlo 1 není to co sem porušil celkově sem nic neporušil, to že si mi neodpovídal když sem na tebe mluvil není už moje chyba. A děkuji za hezký zbytek dne.

neznamy#2452

Smazaný účet

17
5.4.2021 18:14

Čau Martin,

Ban ti bol udelený z dôvodu neustáleho komentovanie RP akcie v OOC chate. Týmto si sa dopustil k porušeniu pravidlu 1 ktoré vraví o tom, že ty ako hráč si povinný hrať stále RP. Po upozornení na CUT OOC si naďalej pokračoval a komentoval si akciu.

Unban zamietam.