Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

E3 - Xbox Konference


bit

Hráč

49
12.6.2019 19:01

Nedávno začala jedna z největších herních konferencí na světě. Dneska vám sem napíšu list těch nejzajímavějších odhalení z Xbox konference. Xbox odhalil celkem 60 her a pár dalších věcí týkajících se Xboxu a Windows 10. (Předem se omlouvám za několik možných gramatických chyb)

  1. Nejočekávanější hrou je Cyberpunk 2077. CD Projekt Red představil nový trailer a datum vydání. V krátkém traileru jde vidět možná hlavní postava jménem "Samurai", který je později postřelen a probudí se na skládce. Pak ovšem příjde nijaký chlápek s robotickou rukou a ukáže se že to je Keanu Reeves (Herec Johna Wicka), který se následovně dostavil i osobně a odhalil i datum vydání. Hra Cyberpunk 2077 vyjde příští rok 16. dubna na Xbox One, PS4 a PC.

Další zajímavé odhalení je nové předělání hry Age of Empires II nové s podtitulem "Definitive Edition" který nové nabízí 4K textury. Beta se zanedlouho dostaví na Xbox a PC.

Dále se představil druhý díl úspěšné hry Dying Light s jménem Dying Light 2. Z krátkého traileru jde vidět že hlavní postava bude nakažený jako postava z prvního dílu. Datum vydání není přesné, ale víme že vyjde v roce 2020 pro Xbox One, PS4 a PC.

Byla představena sága LEGO Star Wars her která bude obsahovat 9 her. A vyjde v roce 2020 pro Xbox One, PS4, Nintendo Switch a PC.

Nová Minecraft hra byla představena s jménem "Minecraft Dungeons". Můžete hrát jak Singleplay tak i online nebo Local Multiplayer s přáteli. Hra Minecraft Dungeons vyjde v roce 2020 pro Xbox One, PS4, Nintendo Switch a PC.

Byl představen nový trailer pro hru Borderlands 3 od Gearbox Software. Vývojáři slíbili že bude lootovací střílečka a bude obsahovat paletu přes jednu miliardu zbraní. Hra Borderlands 3 vyjde 12. září tohoto roku pro Xbox One, PS4 a PC.

shawneeo

Hráč

14
18.6.2019 22:06

Definitive Edition je předělání úplně původního Age of Empires, ne dvojky.


Powered by LeoSight IFS
LT~18