Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


mrtinvoe

Hráč

4
6.4.2021 00:38, naposledy upraveno 6.4.2021 18:21 uživatelem mrtinvoe

Zdravím, před chvílí jsem bohužel dostal ban za non-rp injuries, a to na 24 hodin (cca 0:30). 

Jel jsem s mým kumpánem z jedné vesnice, najednou se zjevilo protijedoucí vozidlo Ford Raptor, či jemu podobné. Nevím, v jaké rychlosti, já tedy jel podle předpisů, mimo obec, cca 70 km/h s Dodge Chargerem z r. 2018. Došlo k nárazu, při němž nedošlo k poškození vozidla, jelikož jsem i přibrzdil a snažil se autu vyhnout. Z mé strany tedy k čelnímu nárazu nedošlo. Vozidlo, toho druhého řidiče se zastavilo o pár metrů dále, spolu s mým kamarádem za mnou. Neviděl jsem, co psali, jelikož byli moc daleko. Přiběhl ke mně můj kamarád a zeptal se, co mi je, já na to tedy vulgárně, kvůli autentičnosti (za což se omlouvám), odpověděl, že jsem se uhodil do volantu. Následně jsem tedy otevřel dveře od auta a pomalým krokem šel k druhému řidiči, v tu chvíli jsem dostal ban na 24 hodin. 

Odůvodněním prý bylo to, že ona měla větší vozidlo, než já, to je pravda, ale hmotnostně tato auta odpovídají podobně (Raptor cca 2.5t, Charger cca 2.1t), a tak by nemělo dojít k nějakému většímu zranění u mne. Když vememe v potaz to, že jsem byl připásán, ve vozidle byly přítomny airbagy a já, ještě ve snaze se vyhnouti autu, jsem trochu stihl otočit doprava a přibrzdit, tak myslím, že by mohlo být mé malé zranění (uhození se do volantu) adekvátní. Pokud však ne, tak bych chtěl aspoň poprosit o kratší dobu trvání banu. Děkuji.

mrtinvoe

Hráč

4
6.4.2021 23:48

Dobrý večer, již je po banu, tím pádem tato žádost je už neplatná. Už se spokojen, s abstinenčními příznaky dám do hry. S pozdravem mrtinvoe (IC Borovice)


Powered by LeoSight IFS
LT~26