Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zneužívání odtahovky

9.4.2021 10:39, naposledy upraveno 9.4.2021 10:40 uživatelem Rataj

Když mi zmizelo auto a nenašel jsem jej v odtahovce, věřil jsem tomu, že bylo odcizeno IC cestou a řešil jsem to s policií. Po dvou dnech se našlo v hromadě aut na farmě u Montgomery.

Když mi druhý den byl zaslán tenhle screenshot, který poukazuje na skutečnost, že se počet odtažených vozidel na toto místo zdvojnásobil a objevili se zde i frakční vozidla a auto autoškoly, bylo jasné, že se jedná o čistě OOC záležitost. Tohle by žádný admin nepovolil.

Netuším, jestli cílem nejmenovaného odtahovkáře bylo zalagovat okolí Montgomery, nebo kazit hromadně ostatním hráčům hru. Dokonce jsem zaslechl, že cílem mělo být "odlagování" Palomina.

V žádném případě tohle není v pořádku, stejně jako není v pořádku odtahovkou házet auta do vody (a že se nám taková nahlášení v poslední době množí).

Chtěl bych vás upozornit, že každý kdo se bude dopouštět čehokoliv podobného se bude potýkat s dlouhým banem za porušení pravidel: č.0, č.1, č.11, č.34 a č.36.

Momentální situaci se všemi, kteří vytváří tyto hromady (na farmě u Montgomery, před sídlem Garage 66), nebo hází auta do vody, řešíme. Právě prověřujeme všechny dostupné informace a projíždíme logy. Kdybyste někdo měl bližší informace nebo důkazy proti těmto lidem, moc nám tím pomůžete. Případně pokud se dotyční přiznají dříve, než na to přijdeme sami, jsem ochoten udělit kratší trest.

Absolutně však nechápu smysl tohoto hromadění aut.

Jako hromadné krádeže to porušuje hromadu pravidel a pokud to dotyční použili proti vám na nějaké IC vydírání, nebo dokonce obchodní podvody, určitě to ohlašte. Pokud na screenu poznáváte své auto, najdete ho na svém /park, všechny je respawneme.

Jestli to bylo zamýšleno jakkoliv jinak, tak to stále porušuje stejná nebo i jiná pravidla a neexistuje žádný důvod dělat tohle a neporušovat přitom žádné ze zmíněných pravidel.

Navíc pokud máte přístup k odtahovce, tak velice pravděpodobně máte přístup vkládat auta do odtahového parkoviště. A pokud bylo vaším důvodem čistit ulice, tak jste to měli dát do odtahového parkoviště.

Zjistíme-li dále, že odtahovka užitá k tomuto porušení pravidel byla spawnuta (třeba někým z bývalých členů AT) v rozporu s tím, že je mohou mít pouze frakce s modulem TOWING, bude danému hráči/frakci odstraněna.

Tento text má sloužit především jako varování pro všechny odtahovkáře, aby se podobné činnosti nedopouštěl už nikdo další. Nemá nikoho konkrétního ponižovat, proto také nezveřejňujeme jména hráčů, které právě prověřujeme.

9.4.2021 11:22

yes, tiez mi odtiahli vozidlo, ukazalo mi, ze bolo odtiahnute ale neslo vybrat, tak som dal /quit a nehladal som kde je, lebo som cakal hodinu na report

Soudruh

Hráč

16
9.4.2021 12:53, naposledy upraveno 9.4.2021 12:59 uživatelem Soudruh

Zdravim, s banem souhlasím.

Popravdě, chtěl jsem to naházet do Blueberry k odtahovce, jenže bych tím přidal jen další a další lagy. Při testovaní kdy jsem odtahoval (já a pár dalších) auta mimo Palomino k dálnici směrem na LS.

Jsme došli k závěru že po odtažení cca 20ti aut se zvedly FPS, nešlo pořád o stabilní a čisté FPS ale zmizely záškuby, kdy každých 10s padly FPS na 0 a znova nahoru.

Nedalo se tam pořádně jezdit. (Vydržlo to bez lagů cca 20 minut, než to někdo začal respawnovat). 

To samé (v né tak velkém množství záškubů) se dělo i Montgomery, tudíž jsem včera večír odtáhnul další hromadu vozidel, dokonce jsem to řešil i IC s jedním maníkem který mě zahlídl odtahovat.

Mimo to jsem i pár dní zpátky erpil odtah motorek a kol mimo město. (můžu doloži logem, to samé platí pro odtažení aut k farmě, též jsem to erpil)

Dával jsem si report a vypsal jsem adminovi cca 20 kol,motorek a skůtrů. Něco málo odportoval ale většina byla na stejném nebo podobném místě.

S banem plně souhlasím. Záměr jsem vypsal, nemám co dál k obhajobě.

@Rataj

Edit: Odkoupili jsme si dvě odtahovky za záměrem odtažení opuštěných aut z frakčního pozemku. Nedávno jsme koupili druhou, protože množství těchto aut se nám zvětšuje.

Povolení pro odtah máme rozepsaný bokem pro IC soud, jen se čeká na kontrolu a bude se dávat na forum.

GoldenSkyz

Hráč

6
9.4.2021 13:16, naposledy upraveno 9.4.2021 13:21 uživatelem GoldenSkyz

Upřímně soudruh odvedl dobrou práci.. Určitě to nemyslel zle. Včera večer jsem tam odtáhl asi 6 aut, která stála bezprostředně v silnici.. Nezlobte se na mě ale nebudu koukat na to, jak v té tmě pořád bourám do aut co stojí v silnici. A teď něco k těm lagům v Palominu a Montgomerry. Tím že jsem za poslední týden neviděl skoro nikoho z G66 odtahovat auta (třeba se mýlím) , tak by se měli podniknout kroky k tomu, aby se zvýšil počet odtažených vozidel. Neboť v tom Palominu se to opravdu nedalo. Toť asi vše. Každopádně ať už dostanu ban, nebo ne. Stojím si za tím. 

Edit: Odtahovku kterou jako autoservis vlastníme, je výhradně používána na odtahy vozidel při nehodách, tudíž není jejím účelem odtahovat auta po městě.

9.4.2021 13:41, naposledy upraveno 9.4.2021 13:42 uživatelem Rataj

Provádět jakoukoliv IC činnost z OOC důvodu je prostě a jednoduše Metagaming.

Navíc tím, že to někde odkládáte, tak ty vozidla kradete a to bez povolení administrátora.

Především tím hráčům kazíte hru, protože svá vozidla pak nemohou najít. Nemálo hráčů tak mohlo být administrátory odkázáno na IC kvůli tomu, že auto nebylo ani v odtahovce ani ve vodě, nebo nějak bugnuté, bylo prostě někde ponechané.

Kdyby daná vozidla skončila na odtahovém parkovišti, je to něco jiného. Hráči vědí, že je tam mohou najít a také jim o této skutečnosti přijde upozornění.

chtěl jsem to naházet do Blueberry k odtahovce, jenže bych tím přidal jen další a další lagy

Umístěním vozidel do odtahového parkoviště se despawnou z mapy a nemohou tak způsobovat žádné lagy, ta vozidla prakticky dočasně neexistují. Naopak právě hromaděním aut na jednu hromadu to zhoršujete. A to v Montgomery, které je hráči frekventovaněji navštěvované, než Palomino.

Je pravdou, že Garage 66 svou práci neodvádí příliš dobře a proto také dostávají koncesi na odtah i další firmy, ale to vše už je čistě IC věc. Hlavně vás to neopravňuje porušovat pravidla.

Ať už byl úmysl jakýkoliv, trest zasloužíte. Přiznání budeme brát jako polehčující okolnost.

Dukkynko

Hráč

7
11.4.2021 20:50, naposledy upraveno 11.4.2021 23:14 uživatelem Dukkynko

Zdravím

Dovolte sa mi k tomuto krátko vyjadriť.  (nechcem nikoho pohoršiť, je to len môj pohľad na situaciu)

Po niekolkých Reportoch na ktoré Sme čakali minimalne 2 hodiny . Zo zámerom aby sa začali odbugovávať auta a portovať sa na odťahovisko,. A dostali sme odpoveď v štýle " Napíšte Ratajovy , Napíšte si Príspevok Na Forum čo bude logicky napísaný, Nehraj tu keď máš slabý PC a podobne. Tak sme to vzali do vlastných rúk a začali sme to riešiť takto, nepoviem keby že to odtiahneme dakde na koniec mapy, odtiahli sme to na miesta kde to ludia maju po ruke a neni dovod na portovanie. Dalej nech sa tý admini a hlavne ty @Rataj zamyslite že pokial chcete aby tu hralo viacej ludí tak by sa malo zriadiť nejake podzemné parkovisko alebo tak.. Niekoľko ľudí ,nevravím že polovica komunity ale ľudí ktorých poznám a bol som s nimi v kontakte, odišli práve kôli tomu že došli do centra ďiania z nejakým zámerným RP a za 10 minut sa im to minimalne 2x šklblo tak že museli dať reštart hry (o lagoch ani nevravím) . Niektorý z nich rpia na takej úrovni že by zahambili 70 percent serveru.. Nemaju síce "kompy" za 5 tisíc EUR aj presto tam vydržali hrať do minuleho mesiaca kedy ich to prestalo baviť a radšej šli na Multiplayer GTA V , kde nemajú sice 100 fps ale 30-50 stálich. A nemusia sa báť že im to každých 5 minut lagne a musia sa relogovať. Toto bol len slabý príklad hráčov ktorý skončili na servery. Je to na zamyslenie podľa mňa by určite pomôhli nejake Podzemne parkoviská. Príklad : Dillimore . Dilimore sice neni tiež najlepšie miesto z FPS ale je to o mnoho lepšie ako v centre diania Montgomerry , Palomino. Poprípade spaviť nejaké garáže pre nových hráčov v hodnote pod 500 tisic a nie minimalne Milion ,dva a pol.. (hlavne zabraniť tomu aby to skúpil nejaký "podnikatel" z 20mi mega na účte a potom to predával za 3x Tolko , ako to dopadlo zo skleníkmi )A tu sa dostávame k ďalšiemu problemu . Nový hráč ktorý nepozná mapu, si kúpi auto a ked sa ide odpájať tak auto pacne k Pizzerke alebo dokonca pred PSA pretože si žiadnu garáž ani nič podobné v prvých 10 hodinách hrania nemôže dovoliť , a dokým ho príde G66 odtiahnuť tak kolko razí stojí aj 3 dni na jedom mieste. 

Moje krátke vyjadrenie k tomuto čo sa deje na servery. Určite si to prečítajte a hádam si z toho niekto niečo vezme. Díky za pozornosť. , Dukkynko. 

(snažím sa pomôcť serveru ,negatívne odpovede a vyrhážky aby som sa šiel zabiť si nechajte pre spolužiakov v škole , každopádne nejakú logickú kritiku si rád prečítam)