Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban a diskriminace admina na serveru.


vladko

Hráč

13
11.4.2021 01:04

Zdravím, dneska jsem dostal svůj první ban na SkimoRP. 

Abych objasnil situaci jeli jsme autem 145 a táhli jsme auto (což je v realitě možné) . Změnili pruh a  v tom do nás vrazilo auto ve 250 km/h rychlosti (kamarádi od jednoho z aminů). Nabourali nám do zadní části auta. V realitě když vám někdo narve zezadu do auta tak je po něm kdežto vaše kabina zůstane v pohodě (airbag vás zachrání). Strana která do nás nabourala si dala status zlomené žebro. My jsme měli status zlomený nos. Většinou asi na místě umřete když do někoho narvete zezadu ve 250.  Admin  Jaucuko nás zabanoval i když jsme ani nehodu nezpůsobili (samozřejmě druhá strana bude tvrdit něco jiného). Je to argument vs argument. Jak je tedy možné že my jsme ten ban dostali a oni né. Jednoduché admin byl jejich kamarád. 

Admin nám ještě tvrdil že není mozné jet s autem 145 na laně když má 17 a nemá řidičák (mě je 19 a jsem vlastníkem ŘP). Když jsme mu řekli at si to aspon vyhledá na netu bylo nám řečeno že mu to máme poslat (arogantně). Prosím o důkladné prošetření, protože nemá smysl hrát a finančně podporovat server kde jsou admini zaujatí a diskriminujou ostatní. Tahle situace by mohla významně poškodit stránku LEOSIGHT a vše s ní spojené. Děkuji vám za důkladné prošetření. 

Nejedná se mi o ten 2 hodinový ban jedná se mi o princip. 

Přeji hezký den 

S pozdravem Vladimír Žárik 

Jaucuko

Hráč

11
11.4.2021 01:11

Ahoj Vladimíre Žáriku!

Oceňuji styl kterým si tuto žádost o unban sepsal, avšak ti co podali report nejsou moji kamarádi.

Další věc,  Admin  Jaucuko nás zabanoval i když jsme ani nehodu nezpůsobili. K tomu řeknu pouze jedno, wtf.

Další věc  Je to argument vs argument. - Well, jsou to screeny, které jsem posílal na AT discord ._.

Další věc Když jsme mu řekli at si to aspon vyhledá na netu bylo nám řečeno že mu to máme poslat. "Tak mi to prosím pošli na discord"

Další věc Prosím o důkladné prošetření, protože nemá smysl hrát a finančně podporovat server kde jsou admini zaujatí a diskriminujou ostatní. - ? 

S pozdravem Jakub Procházka

(jo a žádost o unban zamítám)


Powered by LeoSight IFS
LT~49