Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Skrátenie trestu

1 2



15.4.2021 22:00
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

45
17.4.2021 11:13, naposledy upraveno 17.4.2021 11:17 uživatelem Holub

@Lexikonn Tady tě jen doplním - jsou různé normy pro takto upravená vozidla v závislosti na tom čemu odolají. Samozřejmě je pravda, že takto upravená auta jsou dražší než se zdá (doslova nejdražší Toyoty v ČR jsou právě takto upravené Land Cruisery) a silně pochybuju, že za to odvedl peníze, nebo že to nějak RPil, ale nedá se říct, že by něco takového nebylo. Z toho důvodu by mě i zajímalo dle jakých norem se na serveru berou neprůstřelná skla (a ano, skutečně na serveru jsou mimo zbytečné PG popisky aut), pač by s tím šlo dále pracovat. Ostatně jsou normy, kdy takto upravená auta mají odolat i střelbě z Dragunovu (a to už je trošku jiná liga), ale nejenom, že je to drahé, ale je to těžké jako čtvrtina Titaniku. Nezapomínejme jeste na fakt, že tohle nejde udělat s každým autem, byť zde bylo i jedno Porsche 911 996, které mělo alespoň nějakou základní úroveň ochrany. 

http://www.aurum-security.de/en/us-and-them/the-level-of-ballistic-protection

Ad Tesla Cybertruck - přežilo to kladivo. Problém je v tom, že právě ten zásah kladivem do skla došlo buďto k rezonanci, nebo narušení materiálu. Jistě, Elon "Elán" Musk to trošičku po..., ale nedá se říct, že by to nepřežilo tu kouli. 

@WOXOFF Můžeš sem hodit snímek popisku vozidla, nebo alespoň značku a model auta? Pač jestli na to dojde, tak by mohlo jít i o PG.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~17