Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Staff report] Viyn


14.4.2021 21:13

Vážení administrátoři, vážení hráči,

 

Přeji všem krásný večer, krásné ráno, či krásné odpoledne (netuším, kdy si toto čtete). Tímto příspěvkem bych chtěl nahlásit zcela neprofesionální jednání a akty člena admin týmu, mistra Viyna. Tato téma bude obsahovat pár chvil, jenž nejen mně přijdou zcela nehodnotné na člena admin týmu. Ovšem to co zde bude, tak není vše, co by se mělo týkat stížnosti. Nebudu sem posílat každou prkotinu, která by mohla viyna pošpinit, protože to není cílem. Viyn je dobrý člověk, osobně proti němu, jakožto proti osobě nemám nic. Každopádně si myslím, že jeho chování a osobně člověk s jeho osobností by neměl zastávat pozici v A-T. Viyn je jako osoba drzý, arogantní a neohleduplný. Ovšem, kdo jsem já, abych takové věci posuzoval? Jsem pouze prach prostý hráč, který se sám dopustil pár porušení pravidel, jako například porušení pravidla 7, za které jsem byl v lednu zabanován, či porušení nedávného pravidla, které mi bylo z historie smazáno a zpětně mi byl navrácen status TP. (Dost lidí to zarazilo, proto jsem to zde zmínil).

Mé jediné právo, které mohu využít je podat stížnost. Stížnost jsem chtěl podat už dávno, ale abych se přiznal, neměl jsem odvahu. Od té doby se viyn dopustil dalších provinění, které už za zmínku stojí. Začněme tedy.

 

Zneužívání administrátorských práv

Jednoho krásného pozdního rána, přesnější čas si netroufnu říci jsme po našem RP s Metyuem stáli na parkovišti u domu. Podotýkám, že na serveru nebylo moc lidí a ani jeden z nás neřekl do local ooc, či do PM viynovi, že by nám jeho akt v tu chvíli vadil. (Tím ho tak trochu chráním). Viyn si ve své GM (Či TGM, nejsem si jist) duty a ve své dodávce společně s Crimsem přijeli, a za vytvořené OOC situace "unesli" Metyua z parkoviště. V tu chvíli jsem byl AFK a poté, co jsem přišel do hry jsem byl obeznámen pomocí PM, co se stalo. Po krátké chvíli dorazili zpět na parkoviště. Pomocí OOC se pokoušeli "unést" i mě, s čímž jsem nesouhlasil a jejich chování v OOC jsem ignoroval. Poté, co jsem je odignoroval nasedli do své dodávky a bezhlavě sjeli celé parkoviště až na silnici. (Sjeli z kopce, ovšem viyn měl duty). 

Dále si nepamatuji, zda mezi mnou a Metyuem proběhlo nějaké RP, ale crims a viyn se opět vrátili na místo. Nepamatuji se, co se stalo přesněji, musel bych dohledat logy. Viyn začal dělat blbosti, začal do nás s crimsem mlátit, načež jsme se my bránili a v tu chvíli jsme to brali jakožto "srandu". I za vzniklé OOC situace, kde proběhlo DM a všelijaké porušení pravidel ze všech stran se domnívám, že by tohle GM dělat neměl. U obyčejných hráčů je to jakžtakž prominutelné a pochopitelné, že v pozdních dobách nebude brán takový ohled na pravidla, i když zde furt platí pravidlo 1. Každopádně aby člen A-T tuto situaci nezastavil, neřekl by "Kluci stop, tohle je moc" a naopak tuto situaci vytvořil a celou ji začal? To mi v pořádku nepřijde. 

 

Viynova arogance a drzost

Zde se tolik rozepisovat nebudu. Dost hráčů může potvrdit, že viyn se OBČAS chová drze a arogantně. (Dost hráčů taktéž může potvrdit přímý opak, přeci jen každý má svůj vlastní názor a pohled na věc, či osobu). I když nějaké jeho chování může myslet "ze srandy" a je to tak i bráno, není to adekvátní chování pro takový post. Níže přikládám jeden z mnoha screenshotů, které mám k dispozici. 

Tento screenshot je můj, kdy při konci řešení reportu jsem musel odejít. Zbytek screenshotů, či logů zašlu vedení A-T. (Pokud se to vůbec bude řešit.)

 

Porušení pravidla 7.

K této věci nemám moc informací, každopádně něco málo (opravdu málo) k tomu vím. Nastal nějaký incident, mezi viynem za IC a mezi PSA. Viyn a jeho IC partička "mafiánů" se dopustila nelegální aktivity u NPC. Po upozornění do PMka, že se dopouští porušení pravidla 7 to Viyn "napravil" pomocí příkazu "/me strieľa do NPC", což je za mě absolutní trash RP a jednoznačné zapomenutí na to, že porušil pravidlo. 

Sám Viyn dnes zabanoval hráče Alexe Batroyiho za údajné trash RP, ačkoli on sám předvádí RP na absolutně nižší úrovni, než kdokoliv jiný. 

Pokud-li se nejedná o zmíněného Viyna, tak to upřímně na situaci nic nemění. Porušení pravidla 7 zde nastalo, trash RP též viděl, ale nepotrestal daného hráče. Proč? Jelikož je člen jeho bandy. 

 

Tímto doufám, že si to alespoň někdo přečetl až sem. Podotýkám, že věci uvedené výše jsou pouze úryvky ze všeho, co na vyina je k dispozici. Porušení pravidel je běžné, stává se to. Každý někdy překročí mezi stanovených pravidel, a dokonce i opakovaně. Ale aby si toto dovolil člen admin týmu? Nepřijatelné. 

Znovu zde zmiňuji, aby se to náhodou nepřehlédlo, či "nezapomnělo", jak bývá v oblibě, že zbytek věcí jsem ochoten zaslat tomu, kdo tuto stížnost bude řešit. Věci výše zmíněné je jen malinká část toho, co zmíněný člen AT provádí. Dát sem vše, tak to je neskutečně dlouhý příspěvek a taktéž bych tím mohl pošpinit Viyna, což v úmyslu nemám. 

Předem všem děkuji za krásné "haha", počítám s tebou Heltere! 

 

Se srdečným pozdravem, 
Marek párek. 

neznamy#2452

Smazaný účet

17
14.4.2021 21:35, naposledy upraveno 14.4.2021 22:14 uživatelem neznamy#2452

čau, nerád ti kazím radosť, ale..

"Zneužitie práv vyriešené". (NeRPil som s Metyuom nič, čiste sme skúšali dodávku novú čo bola na serveri.



"Pravidlo 7." Taktiež vyriešené. Jeden z nás bol potrestaný. Po vykropení policajtov sme ihneď zabili aj colníkov ale bohužiaľ môj veľmi dobrý kamarát @Patryk v strese zaRPil  "/me zabíja NPC" (Bol potrestaný) Pravidlo @Jaucuko nebere do úvahy. 



"Arogantne správanie" s Ressethom to myslíme zo srandy a pokiaľ to zobral vážne, tak sa mu verejne ospravedlňujem. 
(leakovať našu konverzáciu nejdem, nakoľko chcem, aby si ešte nejakú dobu pobudol v H-T.



Stavím sa, že ti rupli nervy po dnešnom bane pre nášho milovaného Démonka. Určite sa vám ako PSA nepáči, že na serveri je končene nejaká Mafia, ktorej sa darí a ktorá to vie fakt RPiť. Je mi ľúto, ale vaše priblblé reackie "Mufyja" "Keng" už dĺhu dobu nie su vtipné a je mi jasné, že si nepríjmete prehru. (Klasická PSA :P)


( love you @Demon8116 )


Skrátená verzia.. Všetko z tohoto je už vyriešené a bol som upozornený. Moje správanie sa nebude opakovať a ponaučím sa. *kašel* Nie ako *kašel* Jaucuko *kašel*


Prajem vám pekný večer priatelia a naučte sa prehrávať, pápá ;)
#LofanekDidNothingWrong

14.4.2021 23:48, odstraněno 14.4.2021 23:51 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.4.2021 23:57

No, zdá se, že viyn stížnost vyřešil sám svým odchodem z Admin Teamu.

Považujete tedy stížnost za vyřešenou, nebo trváte na tom, aby se nějak dále řešila?

Mohu vlákno uzamknout?

15.4.2021 00:00

Vyřešeno, může se uzamknout. Dále to řešit nechci.


Powered by LeoSight IFS
LT~115