Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban

noupyyy

Hráč

1
15.4.2021 15:28
Zdravím, Už prošel nějaký ten pátek od mého permanentního banu (přes 4-5 měsícu) a myslím že je ta správná chvíle si požádat o unban. Perma ban jsem dostal právoplatným způsobem jenže v daný moment jsem si neuvědomoval následky které z toho mohli přijít. Plně si uvědomuji že to byla moje chyba a proto se omlouvám každému koho jsem tehdy pohoršil. Nejsem moc dobrý řečník s tou nejlepší slovní zásobou ale asi všichni co to čtete chápete mou pointu a kam tím směřuji .. Byl bych rád kdybych dostal další šanci si zahrát na Skimu a udělat si nějaké ty další momentky a zážitky se super lidmi . Za své chyby jsem se poučil a budu rád když, se budu znovu moci připojit a hrát na servery.

Netrix

Hráč

11
15.4.2021 15:30, naposledy upraveno 15.4.2021 15:39 uživatelem Netrix

jj jsem pro unban, cs

OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19
15.4.2021 15:35, odstraněno 21.9.2023 19:06 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19
15.4.2021 15:44

Ahoj,

už je to nějaká doba, co jsem ti ban udělil, musel jsem si z logu připomenout, za co vlastně byl. No, byla to zvláštní kombinace spamu s možnou reklamou (i negativní reklama je přeci jen reklama). Prosím, můžeš se trochu vyjádřit k tomu, co tě vlastně vedlo k tomu spamu?

noupyyy

Hráč

1
15.4.2021 15:50

Ahoj,

Moje vyjádření k tomu je takové že jsem si neuvědomoval co dělám, a jaké to bude mít následky co jsem tam psal, vím že to byl trošku větší přepal, ale jak říkám tohle co se stalo už se nikdy nebude opakovat, a rád bych si po dlouhé době šel znovu zaRPit na Skimo, a ať už to byla negativní reklama, vím porušil jsem i tak pravidlo a to mě neomlouvá, tudíž pokuď dostanu zamítnuto tak si za to můžu sám.

3.5.2021 13:00

Ahoj,

moc se omlouvám za zpoždění, se kterým odpovídám. Unban jsem ti udělil.

s pozdravem,

SedliX