Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška na kurz | Lektorský sbor ZZS SA


DrHell

Hráč

18
15.4.2021 20:22, naposledy upraveno 21.4.2021 08:22 uživatelem DrHell

Zdravotnická záchranná služba San Andreas

Výjezdová základna Montgomery


Lektorský sbor ZZS SA dne 15.4.2020 otevřela přihlášku na dvě určité zdravotnické kurzy a to "ILS" (Immediate Life Support) a "BLS" (Basic Life Support). Dané kurzy budou provádět členové lektorského sboru Zdravotnické záchranné služby v určitých datumoch. Bližší informace naleznete níže uvedene.



ILS (Immediate Life Support) - Středně pokročilá podpora života
Cena kurzu: 75.000 kč,-

Okamžitá podpora života (ILS) je úroveň školení prováděného za účelem poskytování neodkladné lékařské péče mimo lékařská zařízení (přednemocniční péče). Kurz probíhá 4 dny, z toho 3 dny se praktikuje a poslední den je závěrečná zkouška. 


BLS (Basic Life Support) - Základní podpora života
Cena kurzu: 50.000 kč,-

Základní podpora života (BLS) je úroveň lékařské péče, která se používá obětem život ohrožujících nemocí nebo úrazů, dokud jim nebude poskytnuta plná lékařská péče v nemocnici. Může být poskytován vyškoleným zdravotnickým personálem, jako jsou pohotovostní lékaři, a kvalifikovanými okolními osobami. Kurz probíhá 3 dny, z toho 2 dny se praktikuje a poslední den je závěrečná zkouška. 



FAQ

Pro koho je určen tento kurz?

Kurz je určen zejména pro zájemce o medicínu a zdravotnictví, pro členy Hasičského Záchranného Sboru a policií San Andreas, pro členy Ochranné služby a členy Vlády. Nadále i pro řidiče kamionů a automobilů, které jsou nezbytné pro jejich pracovní funkci. Zúčastnit se mohou i občané San Andreas.

Jsou nějaké požadavky?

Požadavky jsou minimální, určitě doklady totožnosti (občanský průkaz ...), zájem pracovat v kolektivu a chodit na hodiny a samozřejmě zdravotní způsobilost, řidičský průkaz typu B, C. Ještě tedy uvedená částka v hotovosti, která musí být splacena u lektora před začátkem kurzu.

Co mám očekávat od kurzu?

Jedná se o denní aktivity které budou zejména praktické zásahy. Lektor bude vysvětlovat určité body zásahu podle správného postupu. Předtím bude každý informován, všechny otázky budou zodpovězeny.


MÁM ZÁJEM O KURZ


 

Členové lektorského sboru ZZS SA:
MUDr. Tomáš Beneš, Ph. D. - vedení lektorského sboru ZZS SA


Powered by LeoSight IFS
LT~25