Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problematika RP na Skimu


Cvrky

Hráč

5
17.4.2021 23:58, naposledy upraveno 17.5.2021 20:52 uživatelem Cvrky

Zdravím všechny,

po dnešním gameplayi na Skimu jsem postřehl celkem závažný problém týkajíc se RP zkušenosti, kterých jsem byl svědkem a také i účastníkem. Nebudu uvádět ani jména ani IDčka jelikož jsem vstřícný a vcelku klidný člověk, takže nebudu nikomu dělat problémy a pouze vše shrnu do jednoho tématu.

Abych začal..

..dnes jsem se napojil okolo 4. hodiny odpolední, načež jsem nasedl do svého auta, a na začátek dnešního hraní jsem se jel nezávazně projet a
omrknout co se děje po Red County, no to co se stalo jsem opravdu nečekal. Jedu přes Montgomery od PSA k IZS. (Mimochodem, jel jsem "mírně" vyšší rychlostí než je v obci určená).

Chtěl bych upozornit že jsem jel po hlavní silnici, no a v tom se z vedejší silnice přímo od IZS vyřítí cápek v BMW. Samozřejmě jsem ho v té vyšší rychlosti sestřelil. (Než někdo začne offense proti tomu že to byla má blbost tak vás zarazím, neřekl jsem že to NENÍ moje vina, to co tímto příspěvkem chci sdělit teprve přijde). Tak abych se vrátil ke story. Ve chvíli kdy oba ve svých autech stojíme rozstřelení na místě neprodleně píši /status "Otřes mozku | Krvácí z hlavy".

Čekal jsem že tedy to stejné z druhé strany cápka kterého jsem sestřelil. Mezitím kdy cápek stále neměl status ani po 2 minutách poté, přiběhl další týpek, který mu pomocí /me "zabušil na okno". Týpek v autě ignoruje, pochopil bych, kdyby byl v bezvědomí, ale ten /status stále neměl. Tak si myslím že týpek co byl všemu svědkem, usoudil že to nemá smysl, a bežel ke mně. Já stáhl po jeho stejné reakci do /do stáhl okna a proběhl klasický RP kdy se mě vyptával jestli jsem v pořádku či ne. To už u mě po chvilce byl i pán od IZS.

V tuto chvíli započíná problém a zkušenost, jež vám chci sdělit. Cápek v BMW odjíždí pryč. To by nic nebylo, jenže já ho srazil ve 120km/h a vrazil jsem do něj do dveří řidiče. IRL rozhodně náraz ve 120km/h nepřečká natolik, aby po pár minutách byl schopný odjet, a zkuste mě přesvědčit o opaku. Prostě když už hráč hraje na RP serveru, pochopím když nezaRPí ťukanec při parkování, když třeba spěchá na sváču od Mamky. Ale autonehodu v tomto měřítku RPit měl.

Nějak jsem to nehrotil a nechal se ošetřit. Během onoho ošetřování se týpek projel v klidu kolem mě a příslušníka IZS a svědka autonehody a zastavil opodál. Několikrát jsem mu do OOC chatu psal, ať sakra RPí, že jestli nehodlá RPit něco takového, jako byla tahle rána, tak ať jde hrát WTLS. On do OOC chatu napsal /me "zlomená noha a odjíždí". Bohužel nemám natolik silný počítač, abych si nahrával celý svůj gameplay. Takže by mi report stejně neprošel. V průběhu mého argumentování proti jeho RP skillům se nebál ani Mixingu, kdy psal OOC v IC chatu.

Když se tedy odhodlal napsat si status, a seděl v autě. Jeho /status "Zlomená noha a ruka" absolutně ignoroval, v klidu si vystoupil z auta, a sprintoval kolem místa děje. Už ho vidím, jak si běhá jak atlet se zlomenou nohou a rukou s klidem po ulici. Navíc po té autonehodě by byl v šoku, tudíž by neměl asi natolik nervů a sil na to, aby sprintoval kolečka kolem mého auta. Po jeho "běhu na 1500m na etapy" nasedl do auta a odjel přičemž už se nevrátil.

Jelikož by report akorát zdržel můj gameplay a nepřinesl by žádné ovoce jak se říká, zapamatoval jsem si alespoň SPZ jeho auta a tuto informaci sdělil IC svědkovi autonehody, který jej pak předal příslušníkovi PSA. Zbytek RP akce proběhl bez problémů. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tímto jsem chtěl poukázat na poměrně PODSTATNÝ problém komunity na Skimu, nechci nikoho hanbit, pomlouvat nebo pohoršovat protože sám nemám extra velké RP skills. Ale nepřijde mi normální si pobíhat po serveru se zlomenou nohou a neRPit. Zároveň tohle neberte jeho report, protože tímto pouze chci rozvinout debatu o této problematice. A tím jsou hráči, kteří buď neumí tak dobře RP (I když by měli jelikož chtějí hrát na RP serveru) a ti hráči, kteří jen nechcou "ztrácet čas" RPením autonehody. 

Prosím vás buď si na Skimu hrajte na 2. život, a chovejte se jako by to byl reálný život v rámci možností, nebo když to hodláte takto kazit, tak rovnou /quit a pápá, protože takové chování je fakt sr*čka. Kazíte tím celkový dojem ze serveru, a hlavně ostatním herní zážitek.

Tobě osobo s kostmi z oceli, přeji povedený zatykač, protože více jsem dokázat nemohl. A radši si jdi zapnout MC a hrát si tam s kamarádama na rodinku. Děkuju.

Ostatním přeju pevný nervy a hodně úspěchů ve hře, nikdo to nemá lehké *omegalul*.

Na konec chci pochválit příslušníky PSA, IZS a HZS za to, že dokážete RP stánku serveru udržet na takové úrovni.

Můžete se rozepsat nebo vyjádřit k tomuto tématu, dle mého je to diskutabilní tématika.

 

Pohmožděný řidič červeného Mitsubishi.
Cvrky.

 

18.4.2021 02:12, odstraněno 18.4.2021 02:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Cvrky

Hráč

5
18.4.2021 12:42

Ahoj metyu23,

Ten náraz zcela chápu, prostě IRL by ho ten boční náraz do jeho dveří v takové rychlosti rozhodně pouze nepolechtal, prostě to byl takový náraz, že nemohl odjet, i kdyby cokoliv, jakákoliv náhoda, je to absolutně nereálný. Dle mého jsem i já měl celkem nepřiměřené zranění vzhledem k okolnostem autonehody. Ale na takové věci moc velký odhad nemám a stále se po 40-50h celkového času na serveru seznamuji s aspekty hry a možnostmi RP.

Jasné že bych ho nahlásil, ale neměl jsem důkaz, a žiji v domnění, že bez důkazu nezmůžu nic, že to je tvrzení proti tvrzení. Ještě k tomu jsem klidný člověk takže jsem to nebral tak zhurta. A o tom příkazu /frp jsem neslyšel, to je pro mě novinka, a uvítám jí, díky za informaci. Alespoň nějaký důkazní materiál budu mít pro příště.

Ale zcela s tebou souhlasím a díky za zpětnou reakci.

Peace
Cvrky.


Powered by LeoSight IFS
LT~31