Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Profesionalita administrátorů nebo jen špatná osoba v administrátorském teamu ?

1 2

Zdenek

Hráč

21
18.4.2021 15:03, naposledy upraveno 18.4.2021 15:10 uživatelem Zdenek

Jelikož nejsem zastánce hloupých reakcí tak se k tomu taky trošku vyjádřím. Když sem si početl tuhle stížnost/žádost/prosbu tak sem byl akorát rozhořčen. Ztratil sem pár minut čtením téhle nerelevantní žádosti/stížnosti/prosbě o sesazení Jaucuka z postu člena AT. Vytahováním screenu, který už se několikrát objevily zde na LS fóru je promiň, ale stupidní. Až nějak pochybí jako hráč či až bude v A-DUTY a bude to aspoň trochu nový, tak je na místě to řešit. To, že je člen AT tak nemůže vyjádřit svůj jasný názor ? Ano, jde to i slušnou formou, ale občas nám to každému trochu ujede. 
I já mám s Jaucukem křížek, taky se mi nelíbí jeho občasné řešení reportů, ale když se mi něco nelíbí, tak je ochoten dojít na discord a probrat to. Pokud se jedná o pochybení, tak je jeden z mála, co dokáže uznat chybu a tím to pro mě osobně hasne. Můžete být rádi, že v tom AT něco dělá a nejezdí nesmyslně autem jako pár nynějších členů. 

Děkuji mu za to, že v tom AT je. Když je na serveru a reportů je více, tak ho to jak se říká trkne a začne je dělat pokud nemá nějaký rozsáhlejší RP. 

A teď jen má menší vsuvka, nezapomeňte hodit 🤦‍♂️🤦‍♂️😉

edit 1: Vděk patří samozřejmě i ostatním členům, kterým není košer, že je reportů jako máku a rozhodnou se je řešit 

18.4.2021 15:05, odstraněno 18.4.2021 15:06 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Michael

Hráč

19
18.4.2021 15:06

Ahoj @Natka,

tvůj názor beru v potaz a rád bych se ti k tomuto vyjádřil.

Na Jaucuka bude upozorňováno do té doby, dokud nebude potrestán za své činy, jež provedl, neboť na každého by se mělo pohlížet stejně. Nevidím jediný důvod, proč hráči mají dostávat ban za něco, za co administrátor nebude potrestán hodnotným trestem.

Pokud si to doteď nepochopila, tak se zde řeší fetking ze strany Jaucuka, nikoliv vyhazov z PSA, který byl oprávněný a nějak mě to nemrzí.

Natka

Hráč

10
18.4.2021 15:12, naposledy upraveno 18.4.2021 15:16 uživatelem Natka

@Michael

Ako som písala, Jaucuko bol zato potrestaný a viac chybu neopakoval.

Ako spomenuli vyššie, zelený nick ma krátko. Každý sa učíme s chýb, ktoré robime. Myslíš ak budeš stále postovať to isté, admini sa naštvú a radšej ho vyhodia ako by to mali dookola riešiť? 

Je tu o dosť vážnejších vecí, ktoré treba riešiť a nie toto. :)

EDIT: Nejdem tu spamovať svojimi názormi a som za ak sa chceš o tom porozprávať, kľudne mi napíš na DC a vysvetlíme si to. 

Ešte jeden dotaz. Ktorý admin preruší svoje RP, aby šiel pomôcť s reportami? Aj keď to môže isť riešiť niekto iný. 

Michael

Hráč

19
18.4.2021 15:17, naposledy upraveno 18.4.2021 15:19 uživatelem Michael

Ahoj @Natka,

To jak byl potrestán bych já osobně nepovažoval za hodnotný trest, neboť z toho nebyly žádné následky, kterých by mohl v budocnu litovat. Zatímco když normální hráč dostane BAN, tak musí čekat nějakou dobu, než si znova může zahrát. 

Zelený nick může mít, ale to neznamená, že má protekci proti porušování pravidel, za které ve výsledku nebude potrestán trestem, ze kterého by si něco vzal jako normálně hrající hráč.

Zde lze vidět, že hráč zabanováním opravdu potrestán nebyl.

(Dále můžeme pokračovat v soukromé konverzaci na discordu, jak si přeješ.)

18.4.2021 15:27, odstraněno 18.4.2021 15:29 uživatelem
18.4.2021 15:33, odstraněno 18.4.2021 15:39 uživatelem

Holub

Hráč

52
18.4.2021 15:43, naposledy upraveno 18.4.2021 15:44 uživatelem Holub

"Někteří jsou si rovni, ale někteří rovnější"

To je skutečnost, která se dá popsat u každého MTA RP serveru. Je jedno o jaký server jde a v jakém míře dané tvrzení platí. Vždycky platí a je jedno co uděláte proto, abyste to změnili. Nezměníte to.

Na Jaucukovi jakožto členovi AT mi vadí či vadila pouze jedna jediná věc - jeho chování na fóru, kdy jeho příspěvky sršely arogancí. To je něco, co se naštěstí zlepšilo a změnilo. Statusy? Krom toho jednoho, který je IC, jsou mi, mírně řečeno u anusu. Jasně, nevrhalo to nejlepší světlo, ale právě na Jaucuka. On sám už jen na základě toho, co se zde několikrát objevilo, že už to za to nestojí. A kdyby to nevěděl, tak ho dalších x vláken, která by poukázala na stále trvající problém, přesvědčí o tom, že tudy cesta nevede. Otázkou je, jestli s právy, nebo ne.

Na jednu stranu uznávám Pročkovu myšlenku toho, proč tohle vlákno existuje (a respektuju ho za to, že se na to nebojí poukázat, za to dávám palec nahoru), na tu druhou jsem si nevšiml, že by se něco z toho, co zde bylo, opakovalo.

To, co bych bral jako problém je to, jak se Jaucuko prezentuje jakožto člen LS AT v rámci Discordu. Jako sorry chlape, ale tohle je něco, co bych čekal od jiných lidí, ne od člena AT. A upřímně - být na Pročkově místě, řešil bych to stejně, ale jen ty nadávky.

@Natka
"Ešte jeden dotaz. Ktorý admin preruší svoje RP, aby šiel pomôcť s reportami? Aj keď to môže isť riešiť niekto iný. "

Já jsem to takhle dřív dělal proto, že vím, že jinak by se hráči dočkali o půl hodiny později a to v tom lepším případě. V tom horším by čekali v řádu hodin i přes x lidí v AT, co můžou daný report vyřešit. S mentalitou, kterou tady popisuješ, se pak není čemu divit, že jsme dva lidi řešili interiér restaurace dva dny. DVA DNY. Upřímně doufám, že se dál do AT nedostanou lidé s mentalitou, kterou tady prezentuješ, pač takoví lidé jsou jednoduše řečeno k hovnu. Nejsou k ničemu, jsou prostě k hovnu.

Jaucuko

Hráč

11
18.4.2021 15:56, naposledy upraveno 18.4.2021 15:57 uživatelem Jaucuko

Holube, k těm nadávkám, ano. Ale problém je v tom, že nesedí ani den ani čas. Rozhodně to není ze dneška, bůh ví ze kdy to je.

(a tu chybu jsem si též uvědomil a asi do 2 hodin jsem to smazal btw.)

Michael

Hráč

19
18.4.2021 15:59, naposledy upraveno 18.4.2021 19:43 uživatelem Michael

Čas na fotce nesedí z jednoduchého důvodu, neboť fotka byla pořízena v ten den, čímž tam je "today", což je podle mě logické.

To, jak se reprezentuješ není v pořádku a doufám, že tímto vláknem se to vyřeší.

EDIT: Dle dostupných informací by měla být fotka pořízena dne 13.4.2021.

1 2